WAKE ME UP


2 FILMTIPS.

Måste få börja med att tipsa er om denna underbara film, så otroligt bra gjord! Att sköta en bebis är inte alltid det enklaste haha, jag lovar att ni kommer inte ångra er! Den får 10/10 p :)
En väldigt sorlig och romantisk film, sjukt bra är den 10/10 där också! :)
 

PITEÅ SUMMER GAMES IMORGON DÅ...

wєℓcomє ℓov | via Tumblr
Tjenare! Äntligen lite update koooompisar. Då har man fått prova på att campa några dagar, och oj så roligt vi har haft det. Angsjön är verkligen ett ställe jag skulle kunna tänka mig åka till igen! Vi har badat i massor,paddlat kanot,köpt galss,fotat,sett på film i husvagnen och en massa annat skoj. Har fått åkt mycket buss hit och dit men det var det värt. Är hemma nu, har ätit och packat en massa behövliga grejer inför PSG imorgon. Åhhhh vad jag ser frameot det! Vi kommer ha så sjukt kul, tyvärr så blir det ju ingen bloggning under dom dagarana. Men jag ska bomba er med en massa inlägg när jag kommer hem, i promise! Ni får ha en bra helg så hörs vi :)

VI KAMMADE HEM 3 POINTS!

Som rubriken lyder...vi besegrade Sävar med 3-0 och gjorde oss välförtjänt av 3 poäng, känns riktigt bra och speciellt såhär innan PSG. Idag har jag faktiskt kunnat legat ute på altanen och sola ett tag, sen gick solen i moln och det börja blåsa rejält. Har hoppat lite studsmatta med Edwin och myst med vår kanin Snobben. Imorgon kliver jag upp tidigt,fixar mig och cyklar till bussen. Sen bär det av till agnsjön, kommer behöva byta buss ett antal gånger, men det fixar jag nog. Vi hörs när jag kommer hem! :)

ÖNSKAR ATT MAN KUNDE SPOLA TILLBAKA TIDEN OCH MINNAS DET SOM VAR

Photo by fridagrahn • Instagram
 
Sitter i sängen nu nyduschad och fräsch, har varit ute och sprungit med mamma. Ska nog göra mina knäövnigar innan jag kryper isäng. Efter att vi haft besök en stund här idag så fick jag skjuts till mormor & morfar. Fikade där och gick ut med Sonny på en prommis. Imorgon så har vi match mot Sävar på kvällen, justja jag måste packa inför måndag då jag åker till agnsjön med Linnea och Elin. Blir nog ingen bloggning under dom dagarna jag är borta och det kanske ni redan räknat ut, samma sak med Piteå Summer Games. Ganska drygt med tidinställda inlägg, nej jag bloggar när jag kommer hem istället :)

12:59

Är helt sysslolös idag känner jag, kanske tar en pw till mormor och morfar senare eller varför bara inte lägga sig och se en massa serier? aja vi får se! Vi skulle få främmande snart en kort stund av mammas kompis och hennes små barn. Har nog inget mer att säga, vi hör helt enkelt :)
 
 
 
 
 
 
 

GUNGBILDER


 
 
 

 
 
 

BLACK GIRLS

gillar denna bild på oss =)
 
Halloj! Denna dag blev lyckad trots att det var lite grått och trist. Jag, Linnea och Elin stannade inte så jätte länge på Dalkarlsåskolan, vi köpte oss en glass och tittade på när folk dansade runt stången. Vi hann aldrig göra en krans, otur men vi gjorde istället en när vi kom hem som vi andvände när vi skulle fota. Linnea hade nämligen med sig sin kamera så vi bestämde oss för att ha en liten "midsommar photoshoot" .Bilerna blev riktigt lyckade och så kul vi hade, skrattade tills jag fick ont i magen haha. Till middag blev det buffè och till efterätt åt vi rabarberpaj med glass och jordgubbar, verkligen super gott! Vi har suttit och redigerat bilderna ett bra tag och alldeles nyss åkte dom hem. Vi planerade in att jag skulle ta bussen på måndag till bjurholm, där dom skulle hämta upp mig och sedan skulle vi åka med deras husvagn till agnsjön och campa i några dagar. Gud så roligt, ser verkligen framemot det! Lördag imorgon då, vet faktiskt inte vad jag ska hitta på det får bli något spontant :)
 

LITE MIDSOMMARBILDER


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

:


MIDSOMMAR!

1 till svartvit.
 
Hallå! Klev upp i bra tid i morse tackvare mamma, får så lätt ont i huvudet ifall jag sover alldeles för länge inte skönt alls! Har fixat mig lite,ätit och cyklat till affären och köpt lite gott till ikväll. Snart får vi främmande tror jag, när dom kommit ska vi nog börja dra oss mot midsommarfriandet på Dalkarlså Folkhögskolan. Tror inte jag ska dansa, ska nog mer satsa på att försöka få till en bra krans. Trevlig midsommar på er vi hörs :)
 

IT CAN BE ABOUT SECONDS OR MINUTES

Åh imorgon så är det midsommar tiden går fortare än vad jag hinner tänka...
 
Tänkte faktiskt börja med att säga Grattis till min mamma fyller hela 45 år idag, älskar dig!  Igår åt jag en tidig lunch hos mormor & morfar med mina kusiner och Edwin. På kvällen så kom Ellinor hit efter jobbet,åt och hade en photoshoot med mig, som ni säkert har sett. Blev hemskt nöjd med bilderna och vi hade jätte kul. Idag då så råkade jag olyckligtvis sova bort nästan hela dagen, pga min väckarklocka som aldrig ringde, så typiskt men jaja...klev iaf upp sen och gjorde min frukost och satte mig vid paddan, ringde några viktiga samtal också. Har också hunnit redigera fler bilder, och ifall ni undrar vars jag redigerar dom så är det på en gratis sida som heter befunky.com  tycker att ni ska kika in där! Ikväll har jag varit och tränat med brudzen, spelet blir bara bättre och bättre för varje träning tycker jag. På nästa fredag bär det ju av till PSG, oj vad vi ska äga... första motstånd är Finland. Det är såhär mina kära vänner att jag ska nämligen byta blogg igen ganska snart, för att jag känner att jag gjort mitt här och vill börja om på nytt. Ottilia håller på att kolla lite med header och design osv och då har den här bloggen fått bli "testsidan eller nått" men ni fattar, återkommer med den nya adressen sen när allt är färdigt. Imorgon så är det midsommaaaar, jihoooo!! Vi firar med några kompisar från Vännäs som vi alltid har gjort nästan. Kommer bli jätte kul, hoppas det inte regnar bara. Tror jag kör på vita jeans och en tuptopp maybe?  Ska sova nu :)
 

NÅGRA BILDER FRÅN FOTOGRAFERINGEN MED ELLINOR IDAG


hiss eller diss? ps. jag vet att den ena ärmen är utanför den vita klänningen haha lol... kanske kommer mer bilder sen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LOLZZZ

Dream On | via Tumblr
Tumblr
. | via FacebookTonight is the night. | via Tumblr
. | via Facebooklife's pretty fucked up. | via Tumblr
 
 

YOU CAN SEE MY HEART AND LISTENING

bjuder på en rolig bild från gårdagen hos Emma, och om ni undrar vad det är vi har kletat på i ansiktet så är det bara mörk bakchoklad med kakao, inte farligt alls!
 
Tänkte bara snabbt dra igenom vad som hänt dom 2 senaste dagarna...
 
Måndag: For först till sjukgymnasten och kolla ryggen (gick bara bra, fick lite tips på hur man kunde slippa rygg ont)  fick sedan skjuts av mormor till Emma. Vi gick på Coop Konsum och handla b&js, prövade en helt ny smak och fy så god den var. Vi provsminkade varann när vi kom hem och sen så satte vi oss i sängen och kolla pll (och nu är jag fast, som dom flesta andra som kollar/kollat på det) vi gick en promenad och snacka lite innan jag for hem vid halv 9. Jag for ut och sprang med mamma när jag kom hem, duschade och la mig i sängen och däckade sedan framför pll innan jag slockna.
 
Tisdag (idag) : Idag så sov jag faktiskt till 11 eller 5 över 11 om jag ska vara exakt pepzzz. Gick ner och åt frukost och sen hade mamma och pappa bett mig vara duktig och rensa jordgubbslandet så då gjorde jag det (och inte ska ni tro att det gick på en 1 min) det tog mig fan 2 timmar och göra det jobbet, jaja känner mig stolt iaf. Gick sedan in och åt lite lunch och kolla BB (big brother). Ikväll har jag varit och tränat fotboll, omg snart är psg (pite summer games), så grymt taggad jag är!! Har suttit och kollat lite på efterlyst special nu, sängen väntar nu känner jag...imorgon så blir det lunch hos mormor och morfar och på kvällen så kommer Ellinor hit, vi ska ha en liten photoshoot! Jag ska inte lova för mycket, men det kan hända att det kommer upp lite bilder... den som lever får se helt enkelt.
 
 
 

I GO MY OWN WAY

 
heart me
Igår förlorade vi matchen med 4-2 men jag tycker vi spelade riktigt bra i slutet. Direkt efter matchen så skjutsade mamma hem jag och Eija så vi fick duscha av oss lite och byta om. När vi kom till stugan så käkade vi middag ute på bryggan och sen efter det lite gotta. Olyckligtvis började det regna så vi gick in och såg på lite tv. Vi gjorde upp en eld i kaminen så det skulle bli lite varmt, och sen satt vi uppe till 1 och pratade av oss lite och sen väntade sägen. Idag så har vi tagit årets första dopp i havet, svinkallt men vi överlevde tur nog! Vi åkte hem kring 3 tiden. Ikväll har jag inte gjort något speciellt typ legat och kollat på en massa serier. Imorgon så ska jag fara och kolla min rygg (kan få jätte ont i den ibland om jag sitter böjd/krokig för länge, eller hur jag ska förklara?) sedan ska jag åka till Emma och är där tills på kvällen, så det blir jätte kul!

YOU MADE ME HAPPY

Лето ²º¹³
Klev nyss upp från sängen. Kände att jag inte kunde fortsätta sova. Klockan 2 idag så är det samling i åkullsjön och 3 så börjar matchen, vi ska hämta upp Eija halv 2. Såg att dom flesta tittade på pll, tror jag ska börja se den serien. Undrar om den är så bra som alla säger att den är, får hoppas det! Längtar sjuuukt mycket tills den 5 säsongen av tvd kommer ut och 7 av tb. Måste nog kila ner och äta frukost, åker ju till stugan ikväll men kan blogga mer imorgon. PUSS
 

I WANTED TO WELL

Ehehe | via Facebook
trött,tröttare,tröttast.
 
Idag har jag varit och lämnat en massa saker på ett loppis som jag inte längre andvänder mig av, skönt att bli av med en massa skrot. När jag kom hem så åt vi surströmming till lunch tillsammans med mormor, mormors syster och en tremening till jag och Edwin. Till efterätt blev det tårta med svenska jordgubbar på, så mäktigt och gott. Dom hade med sig hundarna så jag gick en promenad med dom sen, kände att jag behövde en promenad. Blir så trött av vädret känner jag, har börjat få huvudvärk lite då och då har bara lust och somna ibland... någon som känner detsamma? Tror att at det ska bli ganska bra väder imorgon, kan blir jag piggare då. Vi har match imorgon i åkullsjön mot GUIF tror jag det var. Jag och Eija ska sova i stugan själva på kvällen, hur nu det kommer gå haha. Vi kanske badar om det inte är för kallt vill säga...

JAG BEV ETT TORSDAGSBARN

MM | via Tumblr
Idag har jag varit en stund med Eija. Vi kollade först på BB och sen på en skräckfilm, hon och jag kom på att vi ville baka efter att vi sett filmen klart så då ställde vi oss och gjorde kladdkakemuffins, och goda blev dom dock inte så nyttigt. Ikväll har jag varit på fotbollsträning, vi hade först teori då vi snackade lite och sen enskilt samtal med ledarna och sen satte vi igång och träna. Har duschat, ska äta lite nu och sen i säng. Mamma är ledig imorgon, vi får lunchgäster tror det var surströmming vi skulle äta, loveit haha!

¤

 girl | TumblrTumblr
Tumblr
 
 
 

ONSDAG ♡

när kärlek är som bäst.

Fasen vad skönt det är att ha sommarlov!!! Edwins skolavslutning var fin tycker jag, barnen sjöng och prästen höll tal (standard i Bygdeå kyrka dock). När allt var klart i kyrkan så skyndade jag och mamma oss till Edwins klassrum. Hon är klassförälder så hon skulle hålla i fikat och då hjälpte jag henne lite, hällde upp saft åt barnen haha. Nöjda och glada satte dom sig vid sin bänken och fika med sina föräldrar. Fick skjuts hem av morfar (Sonny fick följa med) för mamma skulle fara och jobba. Han skulle ändå hit och hjälpa oss att få tillbaka strömmen som gick i morse ,typiskt norrlandsproblem! Snabb bytte om till mjukiskläder och satte mig i soffan för att kolla på en film. Somnade mitt i filmen, skyller på vädret hehe. Ikväll så har jag städat och rensat ut lite som ska till loppis, gått en promenad med Sonny och snart så ska jag och pappa fara ut och springa.


=)

Checkmate. ✔ | via Tumblr
Bilder av sommer
Chronik-Fotos
beach 💕Caroline Maria - SUKKERSØT HVERDAG
FUCK YEAH! ❤ on Twitpic
Love | via Tumblr
 

NU KAN SOMMARLOVET 2013 BÖRJA!

säger som dom flesta andra äntligen sommarlooov!

Tjohej! Har varit och tränat fotboll i regn ikväll, inte så jätte mysigt om jag ska vara ärlig. Hatar känslan då man är genomblöt,svettig,kall,sminket rinner osv. Nej usch vilken obehaglig känsla! Förutom det så gick det bra att träna, känner mig taggad inför träningen på torsdag och matchen på lördag. Skolavslutningen idag var kul tycker jag, vi sjöng några sånger, tittade på när 9:orna fick sina pris/ stipendium och när rektorn,lärare och några elever från både 9:an och 7:an höll tal. När allt sånt var klart så gick våran klass ut och fick våra betyg och jag fick även ett diplom för att jag suttit med i elevrådet, vilket jag inte ångrar! Sedan var dagen slut och bussarna gick hem. Imorgon så ska jag följa med och titta på när Edwin går ut 2:an i Bygdeå, måste stiga upp rätt så tidigt vilket är piss men jag får väl försöka gå  isäng snart ♥

 


TIONDE JUNI

Large
En riktigt bra måndag har det varit trots vädret. Har dock gått och blivit rädd för åskan, jaja kan inte hjälpas haha. Vi städade ur våra skåp i morse, torkade och gjorde rent. Vi såg sedan film, fikade och hade frågesport... riktigt kul! Därefter åt vi lunch och sen var det dags att springa eller gå (man fick välja) lilla maran. Var inte sådär jätte taggad men det gick mycket bättre en förväntat. Tyvärr så började det åska och regna precis när vi skulle börja och springa tråkigt nog. Men vi bet ihop och körde ändå och det gick riktigt bra. Hakade på Frida,Linnea,Sandra och Rebecca. Trevligt tjejer det där! Vi sprang för det mesta men vi fick gå emellanåt, vi hade grymt bra tempo så vi hann med två bussen som dock bara gick till Bygdeå. Men gick till mormor och morfar från busshållplatsen, och fick skjuts hem av bästa morfar så det löste sig. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem typ kollat BB (min drog som ni vet). Imorgon så går jag ut 7:an, sjukt ju vad tiden rinner iväg. Vi slutar rätt så tidigt vilket är jätte skönt! KRAM

NIONDEJUNI2013

Hejsan! Var trött igår så gick och la mig direkt när jag kom till mormor & morfar. Idag har jag och mormor varit hos gammelmormor en kort stund, vi fikade och pratade lite. Vi fort till graven sen och plantera lite blommor. Jag har ätit min första jordgubbe för i år, as gott! Cyklade hem och åt hamburgare vid 5 tiden. Nu börjar skolavslutningen närma sig sakta mer säkert, bara två ynka dagar kvar! Provade två klänningar ikväll, vet inte riktigt vilken jag ska ta beror helt på vädret. Men det finns en som jag är lite extra sugen på. Imorgon så är det lilla maran, tror faktiskt att jag ska gå. Men jag kanske springer vet inte riktigt, får se vad dom andra ska göra. Vår klass ska fika tillsammans efter, orkar inte ställa mig och baka så det får bli något enkelt. Får hoppas att vädret blir bra, ska se BB nu! KRAMIZ

 

 


BEHIND YOU

Large
Hejsan!! Igår fick jag kliva upp riktigt tidigt för att kunna åka med pappa till umeå. Vi handlade först mat på coop och sedan åkte vi ner på stan. Gick på Rut m. fl. och köpte ett par vita jeans och söt liten topp. Hann en sväng på Gina också och där hittade jag ett svart linne. Så lite shopping blev det! På kvällen så hade laget en lagträff hos Sandra och Jennifer. Vi åt gott,spelade brännboll,grillade,snacka osv. Tack för en sjukt rolig kväll tejer, det måste göras om! Idag så har vi spelat match och vi vann faktiskt med 2-1, grymt med 3 poäng det behövdes. Vi stannade på donken påväg hem, vi var verkligen vårlhungriga! Var hemma kring 4 tiden, har bara legat och degat i soffan och kollat på Bröllopet mellan Madeleine och Chris. Guuud så fina dom är tillsammans! Ska sova hos mormor & morfar inatt. PUSS

NATIONALDAGEN

Lilla söta Estelle ♥ (bild tagen från google)
 
Grattis Sverige på din dag! Fick sova ut imorse till klockan 11, oj så sköönt att inte behöva stiga upp så tidigt. Åt min frukost ute i solen, samtidigt som jag såg på BB på ipaden. Kan inte sluta titta på det, får verkligen många härliga minnen av säsongen. Saknar det grymt mycket! Tog en löprunda sen med mamma bara för att röra på mig lite. Åt när jag kom hem och sen bar det av till fotbollsträningen. Tycker det gick riktigt bra att träna ikväll, är taggad som bara den på match nu på lördag. Vi ska vinna, inget annat! Ska gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp tidigt imorgon, för att åka till stan med pappa. Vi ska göra en massa ärenden osv, PUSS OCH GODNATT.

LÅNGHELG NUDÅ!

Large
typ sant ju...
Går på långhelg nu! Tycker det har varit en rätt lugn Onsdag, med inte så mycket arbete. Det brukar det inte vara så här på slutet. Vi sjöng några sommarsånger på musiken och fick varsin kaka av vår lärare. På engelskan  pratade vi mest betyg och sen fick vi sluta. Somnade när vi såg på film på SO lektionen, haha orkade inte den var grymt tråkig. På bilden snacka vi också betyg och sen städa vi och där var min dag slut. Vi skulle egentligen haft 2 lektioner till men dom var inställd pga sjuka lärare, så det blev en kortdag istället. Fick skjuts hem av en kompis så nu är jag hemma. Ska ut och springa ikväll, men nu ska jag se några gamla avsnitt från BB. Hoppas ni får en bra heeelg! PUSS
 
 

NYTT VIDEOINLÄGG!


OLIKA FRÅGOR MED SVAR DEL 17

 
Jobbigaste just nu?
 
alla hemska myggor som äter upp mig och alla andra!
 
Vad ska du göra i helgen?
 
inget speciellt tror jag kanske åka till stan, på lördag har jag match  :)
 
 
Vilken är din mest minnesvärda födelsedag?
 
kanske när jag fyllde 10 och jag hade barnkalas, då en ballong brann upp och brandvarnaren gick igång och alla höll på garva ihjäl sig! så fult hahaha
 
Nämn tre saker du skulle vilja göra men aldrig gjort...
 
finns så mycket men...pierca mig i naveln, åka till afrika och åka en massa karuseller på Liseberg. haha sämst jag vet!
 
Vad kan förstöra en dag för dig?
 
om jag inte sovit och ätit bra, om någon nämner eller gör något dumt och gör mig på dåligt humör eller om jag misslyckas på ett prov.
(gammal och ful bild!)
 
 
 
 
 

DET VAR DU JAG ÖNSKADE MIG

Large
En riktigt seg dag idag med mycket hål. Men jag ska inte klaga så länge vi slipper ha lektion, det är bara skönt! Inga läxor än så länge...gick på ungdomsrådet  i morse med några andra elever från 7,8 och 9:an. Vi gick igenom en massa saker olika saker som ska  fixas här i kommunen t. ex  multisportarenan som ska byggas på skolan i höst. Vi fick även en inblick i hur ekonomin ser ut. Den är helt ok och kommer bli bättre med åren! Rätt så intressant om man frågar mig. Direkt när jag kom hem åt jag middag, kolla ett gammalt avsnitt av Big Brother och gjorde mig snabbt i ordning inför konserten på Bygdegården. Tycker alla var super duktiga! Men jag har någonting emot mot lokalen, jag vet faktiskt inte men jag gillar den bara inte... vårt framträdande gick ganska bra. Kom just hem. Är ruggit trött så det lär väl bli sängen snart! PUSS PÅ ER♥

KOM OCH LYSSNA NÄR SOMETHING NEW SPELAR PÅ BYGDEÅGÅRDEN IMORGON

Large
Ni får jätte gärna komma och lyssna när vi spelar " i heard of a girl"  imorgon på bygdegården kl 18.30. Det skulle vara super kul! Är otroligt taggad på att sjunga.
 

DEN DÄR LILLA FLICKAN SOM BLEV STOR

Large
Kom hem från matchen för ett tag sedan. Den slutade 2-2 grymt krigat tjejer! Ikväll blir det grillat till middag. Sedan ska jag och mormor åka till hennes syster i Öndebyn. Hon ville att jag skulle fixa till hennes ögonbryn inför utlandet. Imorgon är det måndag och bara några få dagar kvar tills vi slutar. Nu gäller det att kriga in i det sista. Ni får ha en bra söndag alla! PUSS 

STOCKHOLM

så bra låååååt, lyssna!

DON'T FORGET

LargeLarge
Large
Large
Large
Large
 

HÄR KOMMER NATTEN KALL OCH UNDERBART LÅNG

 
matpaus i SF parken, mumsigt som bara den!
 
Så skönt att få lite ledigt från läxor! Har inget plugg i helgen som jag måste ta mig ann. Lär väl inte bli några fler nu läxor nu när det är så få dagar kvar tills sommarlovet. Men man ska aldrig vara säker. Jisses vad tiden går fort snart börjar jag 8:an! Knappt att jag hunnit tänka på det. Ska verkligen njuta av sommarlovet. Fick vakna rätt så tidigt imorse för att hinna med bussen som jag,Eija och Emma skulle ta in till stan. Vi storshoppade och hade grymmmt kul! Jag har köpt en massa saker bland annat min skolavslutningsklänning. Vart så fast vid ett par vita jeans som jag så gärna ville ha men inte kunde köpa. Hade redan köpt en massa då. Ska nog fara in någon dag snart igen och köpa dom, ögongodis på högsta nivå. Vi köpte med oss mat på ica consum och satte oss i SF parken och åt. Riktigt mysigt! Ikväll så har jag cyklat till mormor och morfar. Var där en stund och lekte lite med Sonny. Vi satt ute och prata lite också. Är hemma nu och ska snart gå isäng. För imorgon så har vi match Hörnefors! Tagga brudzzzzz. PUSS

RSS 2.0