MÅNGAA NYÅRSPUSSAR TILL ER!!!

Skåååål everyone!!!

SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Amanda Forsman:
Hur mycket brukar du skriva på bloggen?
 
Försöker skriva varge dag,när jag får tid och möjlighet! Blir svårare när det är skola att hinna med bloggen,men man får försöka ta vara på tiden på loven.
 
 
hur många syskon har du,hur många år är dom och vad heter dom? Vad heter dina föreldrar och hur många år är dom? vad gillar du bäst tennis elelr fotboll? dit favorit ställe? din bästis? och din favorit serie eller film? 
 

Har en lillebror som är 8 år och heter Edwin,min pappa heter Anders och är 48år och min mamma heter Elisabeth och är 44år. Jag tycker lika mycket om tennis och fotboll,men kanske att fotboll är lite roligare.Vet faktiskt inte riktigt vilket mitt favoritställe är,har nog inget! Det här med bästis,har ingen riktig bästis.Alla mina vänner,betyder lika mycket.Älskar er! Min favorit serie är såklart vampire diarie,och sen kommer jag inte på vilken min favorit film är.
 
 
Sara Hollmström:
Läser din blogg varge dag! Och undrar några saker, Hur många år är du? När fyller du år? Din favorit julklapp? när började du sjunga,hur många år var du? och Vad heter du på instagram :) Hoppas du får ett bra lov!
 

Vad roligt att du läser den varge dag! Jag är 13,fyller 14 den 9 januari.Har ingen favorit julklapp,vart lika glad för alla.Jag har alltid sjungit i hela mitt liv sen jag var liten.Men när jag verkligen tog sången på allvar och började sjunga inför publik.Så var jag kanske 12.På instagram så heter jag victoriajonssonss  följ mig där! Tack,detsamma :)
 
 
Klara Dinnergren:
Snyggaste killen du vet? Äter du godis? Gillar du one direction? såg att du fick fotgragfering i juklapp,gillar du att fota och bli fotograferad? Du ser iallafll väldigt bra ut :) När började du blogga för första gången? Tycker din blogg är as bra! Kram/Klara ♥
 
 
Finns två stycken som jag tycker är suuper snygga,och det är bud holloway och darin! Ja,jag äter godis haha...One direction är väl kanske inget band jag lyssnar på varge dag eller så.Men jag tycker dom sjunger bra och killarna i bandet är inte dåligt snygga måste jag säga!
 
Frida Simu:
-vad tycker du om mig? 
-hur skulle du beskriva din musiksmak? 
-vad är dina framtidsdrömmar?
 
 

Jag tycker du är en väligt fin och söt prerson,jag gillar dig du är snäll! Min musiksmak är väldigt olika.Men jag lyssnar mycket på blues,pop,jazz och country.Där blir jag nog mest inspirerad också när jag sjunger! Mina framtidsdrömmar hm...jag skulle nog vilja satsa på musiken om jag fick.Flytta utomlands,bli känd osv. Haha! Det finns så mycket jag vill göra med min framtid.Men satsa på musiken är alltid något jag velat göra länge!
 
Vad andvänder du när du sminkar dig? Den roligaste på din skola? vilken skola går du på och vilken klass? Hur nöjd är du med ditt utseende på en skala 1-100 och vad är det sjukaste du gjort med någon/några av din vänner? :D skulle vara kul om du svarade på dom här frågorna! din blogg är bäääst
 

Inte så mycket faktiskt,enligt mig då! Masscara,eyeliner ibland,ögonfransböjare,puder,ögonbrynspenna och ibland lite ögonskugg.Vet inte riktigt vem som är roligast på min skola! Jag går på tundalsskolan i 7a.Haha..jadu kanske 5.Det finns mycket sjukt jag gjort med mina vänner.Vet inte rikigt om jag vågar nämna något här på bloggen just nu.Vad kul att du gillar bloggen!
 
Rebecka Eliasson:
Vilen ipad har du? 
Drömhus? 
Favoritplats? 
Din bästväns mormor? 
Hur gör du för att inte bli nervös före du går upp på scenen sjunger? 
Äter du inte? 
Hur är gammal är hunden som heter sonny? 
och vad gör du just nu? :D
 
 
 

Jag har ipad 3dgen! Vet inte riktigt vilket mitt drömhus är,kanske någon snygg villa i LA.Har redan svarat att jag inte någon/något favorit plats eller ställe.Min bästaväns mormor...haha fattar inte änns frågan! Brukar alltid värma upp innan med att ställa mig i ett tomt rum och sjunga upp för mig själv,sen brukar jag dricka mycket vatten också.Om du menar vad jag inte äter,så gillar jag inte brunabönor och fiskbullar! Min mormors hund sonny är 2 år.Jag försöker hinna skriva klart frågestunden,så ni har något att läsa sen.
 
En person du inte kom ihåg,men som saknar dig! :
♥Favoritbok? 
♥Gör du helst när du får tid? 
♥Har du bra betyg? 
♥Skulle du vilja tatuera dig? 
♥Vilken färg är det på ditt hus? 
♥Saknar du mest? 
♥Önskar du dig när du fyller år? 
♥Hur många är ni i din släkt?
 
 
 
Läser typ aldrig! Men kanske vampire diaries böckerna och zlatans bok.När jag får tid så sitter jag helst vid instagram,fb och bloggen.Jag vill helst inte gå in på det där med betyg.Ja det skulle vara fett nice och få tatuera sig någonstans.Mitt hus är gult.Jag saknar nog mest min farmor och farfar som är i himmlen nu.Jag önskar mig en jacka bland annat och ett par hörlurar.Vi är väääldigt många i min släkt.Vet inte rikigt hur många vi är! Men många är vi.
 
Vilma:
När fick du upp ögonen för big brother? och din favorit kändis och sångare? :D
 
 
Förra året tror jag.Har alltid älskar big brother sen dess.Min favorit kändis vet jag inte riktigt.Men min favorit sångerska är nog miss-li.Tycker hon sjunger helt galet bra alltså!
 
 
-Din drömställe inom sverige?- 
-Vill du helst göra nästa år om du får chansen?- 
-Dina favorit appar på mobilen och ipaden?- 
-Det bästa du vet?- 
-Hur många olika hårfärger har du haft?-

 

 

Har faktiskt ingen aning om vilket mitt favorit drömställe inom sverige är,skulle kunna tänka mig att åka till göteborg.Jag skulle vilja åka utomlands om jag fick.Har nog inga favorit appar.Andvänder inte så många! Det bästa jag vet är att åka och till skellefteå kraft arena och se på när skellefteå aik spelar! Sen gillar jag att äta b&j,muuums! Jag har allid varit blond men provade bli brunett i typ 4:an.
 
 
 
Alma Lundin:
Vad heter du i mellan namn,din favvo glass,vad har du för kamera om du har någon och kan du visa ett foto på din klass? :) :)

 
I mellannamn heter jag maud annikki victoria jonsson.Min favorit glass är b&j eller twister.Jag har bara en liten dålig kamera som jag inte andvänder.Vill ha en canon! Klasssen har ni här uppe.
 
 
Alva:
ca hur många läsare har du pär dag??? 
hur mycket shåppar du för i månnaden?
 
 

Nu mot slutet av 2012 har det blivit ganska många.Men vanligast är nog 40-50st.Det är väldigt olika hur mycket jag shoppar för i månaden.Kan vara allt från 0kr till typ 1000kr! 
 
 
Lovisa Pettersson:
varför är du alltid så snygg på alla dina bilder?:)
 
 

Det är ju du som är snygg finis! :)
 
Jenny Michels:

vad tycker du om mig? 
din absoluta favvorit affär? 
din favoritfärg? 
:) kram ♥


Jag tycker du är en super snäll,glad,fin och trevlig person att prata med! Måste nog säga att min favorit affär är nog h&m.Min favorit färg är nog svart!

 

Ella:

Vem gör dina heders på bloggen?? Hur många språk kan du? Vad äter du helst en vanlig vardag till middag? Hihi,bra blogg du har!

 

 

Det gör en super fin tjej som heter ottilia! Här har ni hennes blogg→http://ottiliahl.blogg.se/ Jag kan svenska såklart,lite finska,lite spanska och sen engelska.En vanlig vardag äter jag helst mammas goda köttfärsås och spagetti.Typ det bästa jag vet! Tack,vad roligt att du gillar den.

 

Kommer du resa någonstans nästa år? ditt favorit spel och en grej du inte klarar dig utan en dag? Kan inte du visa en bild på din absolut favorita sak i ditt hem också,skulle vara rooligt :))

 

Nej tror inte det.Isåfall någonstans inom sverige.Mitt favorit spel är the sims3 och jag skulle nog aldrig klara mig utan min mobil en sekund har jag märkt.Efter det som hände i fredags.Min absoluta favorit sak i mitt hem är utan tvekan min ipad och jag tror nog ni vet hur en ipad ser ut.Men jag visar den ändå.Ni får en bild på mig och den.

 

Ofelia Skoglund:

Vad tycker du är det jobbigaste med att gå på högstadiet? Hur många läxor har ni i veckan? Din favorit dag på veckan? Vars ska du fira nyår? Hur tror du 2013 kommer bli ett bra eller dåligt år??

 

 

Alldeles för mycket läxor och prov.Sen maten har varit lite av och till.Enligt mig iallafall! Ibland har den varit huur god som helst och ibland har den rent ut sakt varit oätlig! Vi brukar ha ganska många.Kanske runt 4-7 st.Väldigt olika.Min favorit dag på veckan är freedag! Jag ska fira nyår i vännäs hos kompisar.Jag tror att 2013 kommer äga hur 2012 var.Alltså kommer det bli ett mycket bättre år!

 

Tänkte mig några pinsamma frågor om det är ok! 

Har du haft någon kille? 

Hur länge har du varit tillsammans högst? 

Snarkar du i sömn? 

Har du varit full någon gång? 

Har du rökt eller snusat? 

Vad är det pinsammaste du någonsin i hela ditt liv har gjort? ;)

 


Klart det är ok! Ja det har jag.Kanske en månad.Nej det gör jag absolut inte! No comments.Säger samma där no comments.Ganska svårt att komma på såhär på en gång! Men jag minns en gång när pappa och jag skulle köpa vin i bulgarien.Då var jag kanske 8år.När vi väl hade valt falska och skulle betala.Så tror ni inte pappa råkar stöta till hyllan med alla vinflaskor.Alla i hela butiken sammlades runt om kring oss.En del stirra bara och personalen torka bara upp allt vin och skrattade.Sen så sa dom att vi inte behövde betala något.Som tur var! Men pinsamt kan man säga att det var. 

 

Ellinor:

Vilka personer ser du upp till och vilka tar du helst avstånd ifrån?

 


Jag ser upp till dom som inte ljuger, kan ta ansvar och håller vad dom lovar.Dom som jag tar avstånd ifrån är sånna som tjatar,ljuger,säger dumma saker,och uppför sig allmänt dåligt bara.

 

undrar vad ditt favorit tugummi heter,vars du bor och om du har några djur???


Har inget favorit tuggummi,jag gillar dom med mint smak bäst! Vars jag bor det är hemligt,hehe.Jag har en kanin och några fiskar i akvarium.

 

 

Hur mår din kannin? 
Hur många år är han?


Han mår bara fint.Jag tror han är 9-10 år nu faktiskt! Tiden går fort...

 

Varför skrev du ett inlägg om att du inte mådde särskilt bra? Vad hade hänt?

 

Vill helst inte gå in på det nu! 

 

var har du köpt klänningen på bilden... As fin ju!

 


Tack den kommer från ellos! 

 

Vem är din största idol?

 


Vet inte riktigt.

 

ÄR DU NORMAL????

 


Ingen är normal.Alla har sina dåliga och bra sidor.Så jag skulle vilja säga nej!

 

Har du modellat någon gång? tycker du har fint utseende!!!

 


Nej faktiskt inte.Skulle vilja.Tack så mycket!

 

 

vad andvänder du för masscara (hur det stavas) :)

 


Olika.Men nu andvänder jag en från max factor.

 

Din favorit låt?

 

My heart goes boom-Miss-Li

 

Emeliee :) :

vad är ditt favorit tvprogram? 
din förebild? 
kan inte du slänga ihop ett collage vad du önskar dig när du fyller år? 
hur många år vad du när du tonade håret och tog hål i öronen för första gången?

 

 

Har inget favorit tvprogram nu men förut tyckte jag så mycket bättre var as bra! Min förebild är nog annica englund.Orkar nog inte slänga ihop ett collage.Har nog inte tid till det! När jag tonade håret för första gången var jag kanske runt 11 år.När jag tog hål första gången var jag 7-8år.

 

hur ofta är du på stan och brukar du handla mycket när du är där?vilken är din favorit stad :)

 


Jag brukar inte vara på stan så jätte orfta.Ibland handlar jag mycket och ibland inte! Beror på hur mycket pengar jag har just då. Min favorit stad är skellefteå!!!!

 

vad jobbar dina föräldrar med?

 


Min mamma är barnmorska och min pappa jobbar på blodcentralen i umeå.

 

hur många kusiner har du igentligen? Bara undrar...

 


Typ 6 stycken sammanlagt!

 

Vad använder du för appar på mobilen och ipaden ? :)

 


Olika men jag orkar inte rabbla upp dom nu.

 

Det första du tänker på när du hör orden sommar och vinter... 
Vad är det dummaste du har gjort någonsin som du ångrar?

 


När jag hör ordet sommar så tänker jag på värme,sol och bad! När jag hör ordet vinter så tänker jag på kallt,snö,skotta,jul,åka skidor och skridskor.Hahah.Det finns mycket dumt jag gjort som jag ångrar att jag inte skulle ha gjort.Men man ska inte ångra något.När det redan har hänt.Man ska istället försöka se till så att man inte göra om samma misstag nästa gång tycker jag.

 

Varför tycker du miss-li är bra igentligen? Ditt bästa klädesplagg just nu i din garderob?? :D

 


Hon har en sån utstrålning och sjunger sjukt bra. Mitt bästa klädesplagg är nog min volangtopp som jag kommer ha nu på nyår och är från h&m.

 

 

Öhhh... vad var det för prylpaket till ditt sims3 du köpte igår,ska typ köpa ett idag!!!

 

 

Jag köpte the sims3 destination världen.

 

 

Finns det några fler videos på Something New än oh Boy och julen är här ?

 


Tyvärr inte nu,men det kanske kommer upp några fler sen nån gång.Håll utkik!

 

 

Hur många besökare och sidovsningar har du på dag på bloggen? :) Gillar du fisk?

 


Besökare så är det vanligtvis 40-60 st per dag.Sidovisningar 400,helt sjuukt! Det höjs för varge dag som går. Nej jag avstår helst från fisk.Men om jag måste så äter jag det!

 

Daniella:

tycker din stickade tröja var super fin,vars har du köpt den?

Taack! Den har jag köpt på h&m för 100kr.På mellandagsrean.Igentligen kostade den 199kr.
 
 
Vilka kända bloggar läser du förutom annica och marcelos?
 

Har faktiskt börjat läsa→ zarish.blogg.se nu! Tycker hon sjunger sjukt bra,och har en super fin blogg.
 
 
Julia:
*vad tycker du om mig? 
*favoritartist? 
*vad vill du bli när du "blir stor"?
 
 
 
Jag tycker du är en super fin,glad och snäll person! Min favorit artist är miss-li tror jag.Mitt drömyke är nog polis.Men jag vill helst bli sångerska och bli känds utomlands.
 
 
Fannyyy Larsson:
vad tycker du om mig?:)
 
 
Du är en sjuuukt fin person,glad och snäll! 
 
 
 
Har du otur ofta? Och isåfall varför...haha!

 


Njaa sådär.Det beror lite på! Hur ska jag kunna veta det? haha...

 

Vill du ha en iPhone och vilken skulle du vilja ha?

 


Vet inte rikigt,kanske om jag får en ipone 5 

 

 

 

tycker din röst låter exakt som miss-lis,hahaha gillar du hon?

 


Haha..tycker själv inte dom är så lika men dom kanske är det jag vet inte,jag tycker hon sjunger bra!

 

 

vars ska du fira nyår???

 


I vännes med vänner som bor där!

 

 

Lisa:

tycker du att du har förändrats under 2012? har du några nyårslöften inför 2013? har någon i din närhet gått bort under det här året? hur länge har du sjungit? och vad är din framtidsplaner? :)

 

 


Ja det tycker jag enormt! Det får vi se,kanske jag har det.Nej faktiskt inte som tur är.Jag har sjungit nästan hela livet.Från när jag var liten till idag.Har redan sakt mina framtidsplaner! 

 

Ditt favorit godis?:)

 


Kanske djungelvrål!

 

Ottilia och Hanna:

vad tycker du om mig/oss? 
/ottilia och hanna

 

 


Haha...jag tycker att ni är super snälla,glada och sööta!

 

Kan inte du lägga ut en till gifs,fast med din nyårsoutfit med? :)

 

 


Absolut gör jag det!!! 

 

 

 

TACK ALLA UNDERBARA NI SOM HAR STÄLLT FRÅGOR!!! GOTT NYTT ÅR OCH HA EN BRA KVÄLL :)

 

 

 

 

 


FRÅGESTUNDEN ÄR AVSLUTAD!

-som rubriken lyder!

GODMORGON!

543063_463528893684597_2128484081_n_large
Godmorgon mina fina! Håller på att fixa massa saker till idag/ikväll.Ska även slänga upp svaren på frågestunden.Hoppas ni får en bra nyår! Ska gå ner och äta frukost nu.PUSS

LITE PYSSEL SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

Har hållt på med att fixa naglarna inför imorgon.Hoppas att dom håller nu och att dom ser hyffsat bra ut.Taggad till tusen på det nya året! Ska se på lite tv nu.PUSS

FÖLJ VICTORIAJONSSONSS PÅ INSTAGRAM!


IMORGON ÄR DET NYÅR!

Har varit hos mormor hela dagen.Sov ju över där från igår till idag.Vi har bakat bröd i bagarstugan hela dagen i öndebyn.Gott blev det.Älskar hembakat bröd.Finns inget godare.Har suttit och prata med eija en lång stund på facetime.På ipaden.Kände att det behövdes.Vi ska vara med varandra på torsdag kväll.Kommer bli toppen.Ska fixa lite inför morgondagen.Tänk att tiden har gått så fort alltså.Imorgon är det nyår och snart är jag 14 bast.Shitt vad tiden rinner iväg.Ska svara på alla frågor i frågestunden vid 12 tiden imorgon.Fortsätt ställa fler frågor tills dess! Nej nu ska jag gå och välja vad jag ska ha på mig imorgon.PUSS

DON'T YOU WORRY CHILD


VÄRLDENS BÄSTS SPEL

Pvvudk38zpjvcfa1vl_yr-ej_jywhrnuvxdt2ngid6ak9jsn-f9thfu_xjhk37oeyw_w705_large

NI GÖR MINA DAGAR TILL NÅGOT BÄTTRE,UTAN ER INGET JAG!

en liten förtvivlad sonny med mobilen bredvid sig.
 
Är hos mormor nu.Kusinerna har just åkt hem.Vi fikade och myste vid brasan.Känner mig lite bättre nu än igår.Vilket känns skönt.Jo glömde säga i förra inlägget.Att jag har ändrat namn på min instagram.Har samma andvändare men heter nu istället  victoriajonssonss .Kände att jag inte ville ha med några siffror i mitt namn längre.Så tycker det blev finare med victoriajonssonss istället.Mobilen fungerar som vanligt.Känns super att det fixade sig tillslut.För det var verkligen inte kul att åka hem med en toalettdoppad/halv fungerande mobil hem.Hahaha...ska nog spela sims3 nu och installera prylpaketet jag köpte till.Ikväll blir det nog att se stjärnorna på slottet och bara mysa.Ni får gärna fortsätta ställa frågor! PUSS

GÅRDAGEN...

Gårdagen var suuper bra,förutom det som hände på slutet då när vi kom hem! Skellefteå vann med 5-2.Nu ligger dom fortfarande 1:a.Så jääkla underbart,älskar er! Tyvärr var det ingen autografskrivning.Men det gör inget.För nästa vecka på lördag så åker vi upp igen.Men med stinas familj.Kommer bli så sjuukt nice.Tack för en underbara kväll,linnea! Det var verkligen super mysigt.Idag så ska jag åka till mormor och morfar.Ska sova där tills imorgon.Då vi ska baka bröd tillsammans.Underbart när ni fortsätter ställa frågor! Tack alla,fortsätt med det! Ska svara på alla på måndag! PUSS

MOBIL PROBLEM!

Tänkte att jag kör på ett inlägg utan bild nu! Nej men...igår när jag var hos linneas familj och vi just kommit hem från matchen.Så råkade det hända en grej med min mobil.Ska inte gå in på detaljer men..jag kan säga att den slutade fungera.Vart så ledsen så jag typ svimma på vägen hem,seriöst! Ska aldrig mer göra om det jag gjorde,jag lovar! Det har varit lite av och till.Ibland har den fungerat och ibland har den bara lagt av.Men nu kan ni nå mig igen.Om ni vill mig nåt.Hatar verkligen när mobilproblem uppkommer.Speciellt när allt så så himla bra...och sen händer sånt här! Jaja,nu är den igång iallafall! Bara att smsa och ringa gått folk.PUSS

HAHAHA...

Följ gärna victoriajonsson på videofy.me.Där frå ni gärna gilla min videos och kommentera!

HOCKEY MED LINNEAS FAMILJ!

Idag så ska familjen på hockey tillsammans med linneas familj.Första hemma matchen nu efter juluppehållet.Känns bra.Kommer bli super kul.Har gjort ordning kvällens outfit.Som ni kan se på bilden.Haha.Något som däremot är mindre kul.Är att min förkyldning inte har släppt än.Vaknade tät i näsan och lite ont i huvudet.Men har ingen feber som tur är.Ska krypa ner i soffan.Dricka te och knapra halstabletter.Medans jag ser på film.Glöm inte ställa fler frågor i frågestunden! PUSS

LOVEKILLER! 


BRA DAG PÅ STAN!

Var ju på stan med iza idag.Vi gick först och titta runt lite men hitta inget.Sen så gick vi in på åhlens och h&m.På åhlens köpte jag ett prylpaket till mitt sims3 på rean.På h&m blev det en stickad tröja som också var på rea.Älskar verkligen att göra av med pengar.Hehe.Eller inte.När vi var klara med allt handlande så var vi huur hungriga som helst och gick och åt på max.När vi var klara på max så gick vi vidare till hemmakväll och köpte lite smågodis och sen gick vi mot biografen.Vi köpte med oss lite snacks och popcorn innan bion började.Tjocka,vi vet! Vi såg Mammas pojkar.Tycker den var ok.Inte jätte bra men inte jätte dålig heller.Trodde dock att den skulle ha varit lite bättre.Tack iza för en super bra dag på stan! Fortsätt ställa frågor i frågestunden.Sitter och ser på någon gala nu på tvn.Kommer inte på vad den heter.Ska fortsätta med det nu! PUSS

SNART STAN OCH BIO MED IZA!

Tumblr_maxyqvfm4e1r5n16xo1_500_large
Drar om en stund till busshållplatsen i djäkneboda.För att möta upp iza och åka in till stan.Gå på bio,fika och kanske eventuellt shoppa lite.Hehe.Jag är ingen som sparar deräkt.Har jag märkt.Bloggar mer när jag kommer hem. Ps.Glöm inte ställa fler frågor i frågestunden,i love it! PUSS

MELLANDAGSREAN ÄGER!

Volang toppen: 200  100kr h&m
Svarta toppen: 149kr h&m
Klockan: 458  200kr ur&penn
 
känner att jag gjort några bra kap på stan!

JUST NU:BONDE SÖKER FRU ÅTERBLICK

Missa inte! Börjar nu kl 20.00 på tv4.

5 MINUTERSKOLA

Vet att julen snart är slut och att det kanske inte är så kul att baka kola när det inte är jul.Men jag skiter i det.Den här kolan är speciell och går att göra precis när som helst.Den är sjuukt god och är hur lätt som helst att göra.Fick det här receptet för några år sedan.Har alltid gjort det sedan dess.Varge jul med familjen och ibland om jag blivit sugen någon gång.Tänkte att jag kunde dela med mig och låta er få njuta lite också.Nu har jag bara tagit en google bild.För att jag inte orkar ställa mig och göra det precis nu.Men dom kommer se ut ungefär som på bilden om man är riktigt skicklig på att baka vill säga....Jag säger bara baka och njut!
 
Ingredienser:
 
100g margarin
 
2dl socker
 
1dl sirap
 
1msk kakao
 
1tsk vaniljsocker
 
 
Gör såhär:
 
Blanda allt i en kastrull och ställ klockan på 5 min.Gör sedan kolaprov.Häll upp på bakplåt på bakplåtspapper,låt svalna i kylan.Skär sedan i lämpliga bitar som på bilden.Sen är det klart. Lätt som en plätt! Smaka och njut...
 
 
 
 
 
 

HEMMA FRÅN STAN

63342_542636092417563_477372228_n_large
Nyss kommit hem från stan med mormor.Vart lite mer än vad jag tänkte.Men skit i det haha.Bytte massa saker och köpte några andra grejer.Som jag ville ha istället.Det blev en väska,en vit klocka och två toppar från h&m.Är mycket nöjd.Kanske lägger upp bilder sen ikväll på det jag köpte.Om jag årkar vill säga...ikväll ska jag se återblicken på bonde söker fru.Med mormor,morfar,edwin och emelie.Hos mormor och morfar.Ser att ni ställt några fler frågor i frågestunden.Vilket är väldigt skojj! Älskar när ni ställer så roliga frågor.Fortsätt med det.Gillar när det är lite annorlunda frågor och inte allt för lika och tråkiga.Haha.Ska bli kul att få svara på alla sen! Men fortsätt ställa frågor.Ska gå ner nu! PUSS

NU:STAAN


26/12

Tumblr_mfmvuxmicq1rmf3glo1_500_large
Idag så ska jag till stan med mormor.Jag ska byta några grejer.Sen kanske vi fikar eller nåt.Om det finns lite tid över sen så kanske jag tittar in på h&m.Älska mellandagsrea nu alltså! Finna inget bättre än när det är rea på nästan allt.Mormor kommer nog snart och hämtar mig.Vi får höras mer ikväll. Ps. Glöm inte ställa fler frågor i frågestunden tills på måndag! PUSS

UNDER 2012

Jag under 2012...
Har du gråtit? - ja det kan man säga!
Har du skrattat? - nästan varge dag!
Har du sovit i tält? - jag tror det
Har du sovit under bar himmel? - haha nej det kan jag säga att jag inte har
Har du varit på Gröna Lund? - nopp
Har du varit på Liseberg? - nej
Har du varit på Kneipbyn? - nej
Har du varit utomlands? - nej
Har du varit i en annan stad? - ja
Har du bott hemma? - klart jag har
Dina vänner under 2012..
Har en vän dött? - nej
Har en vän sökt tröst hos dig? - ja
Har du sökt tröst hos en vän? - ja
Har du sovit över hos en vän? - ja vem har inte det?
Har du varit kär i en vän? - nej tror inte det
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - ja det har,mer än fem stycken!
 
2012 har du:
Har du pussat någon? - ja haha
Har du varit tillsammans med någon? - nej
Har du varit kär i någon? - ja lite av och till
Har du sovit med någon av motsatt kön? - ?

När har du som mest..
Gråtit under 2012? - ojj vilken svår fråga,kan inte svara på den!
Skrattat under 2012?- hela tiden!
 
Denna månad..
Har du varit kär? - faktiskt inte
Har du kysst någon? - nej
Har du pussat någon? - nej
Har du kramat någon? - ja det har jag
Har du haft sex? - no comments
Har du skrattat? - yes
Har du gråtit? - ja det har
Har du varit glad? - nästan hela tiden
Har du varit ledsen? - ja det har jag också,mycket besviken på saker och ting!
 
När...
Grät du senast? - idag
Skrattade du senast? - idag
Duschade du senast? - igår
Lyssnade du på musik senast? - för några minuter sedan
Hade du kul senast? - för någon timme sedan...
Kysste du senast? - no comments
Kramade du senast? - nyss
Hade du sex senast? - no comment
Pratade du i telefon med senast? - mormor
Fick du sms av senast? - vet inte riktigt har inte kollat
Hade du tråkigt senast? - typ nu
Kommer du ifrån? - sweden!

 

 

ANNANDAG JUL

Tumblr_mevl892loo1qigj88o1_500_large
Har inte gjort så mycket idag.Mest bara varit inne chillat och sett på twilight.Har ju som sakt dragit igång en frågestund här på bloggen.Vill gärna att ni ställer så många frågor som möjligt.Blir roligare sen att svara på alla.Ni får ju vara anonym som sakt.Tog en liten promenad med mamma ikväll.Det är skönt ute nu.Men ganska kallt.Sen har jag också gått och blivit lite förkyld.Inte kul.Ikväll ska jag se så mycket bättre återträffen.Kommer bli sjukt kul.Trodde seriöst aldrig det skulle bli någon återträff eller nåt sånt.Men där hade jag fel som tur var.Ni får ha en fortsatt bra kväll! PUSS

SNART:ÅTERTRÄFF SÅ MYCKET BÄTTRE

Typ världens lyckligaste just nu.Missa inte.Ikväll kl 20.00 på tv4!!!!

FRÅGESTUND FRÅGA MIG VAD NI VILL!!!

Foto: http://ellislachlol.devote.se/
 
Vi kör på,fråga mig precis vad ni vill nu har ni chansen!!! Jag lovar att svara på alla frågor ni ställer.Men jag vill ha många frågor.Ingen frågestund utan frågor.Kom ihåg att ni får vara anonyma om ni vill! Frågestunden avslutas på måndag vid typ 12 tiden.Då jag antingen svara i ett inlägg med bilder osv.Eller så kör jag bara på en video på ipaden (som kommer att funka nu!) KÖR PÅ FRÅGA..FRÅGA...FRÅGA VAD NI VILL! PUSS
 

DU KANSKE SAKNAR SOM DET VAR FÖRR,MEN MÅSTE LEVA EFTER NUET

294827fe4d2d11e284c322000a1fbca9_7_large
Godmorgon på er! Vaknade typ halv 12.Hehe.Var så trött när jag kom hem igår.Så det blev sängen deräkt.Gårdagen var iallafall super mysig och bra.Det jag fick i julklapp var,flera presentkort på olika saker,tre par byxor,en fotografering med mina kusiner hos en kille,gå ut och äta med pappa på allstar,jag fick också en keyboard tillsammans med edwin,så mycket bättre skivan,ett skrivblock av sonny och en ny väska.Faktiskt super nöjd måste jag säga! Idag så ska jag titta på twilight som har kommit ut nu.Sen får vi se vad jag hittar på.Chillar nog resten av dagen tror jag! PUSS

PHOTOSHOOT FRÅN JULEN!

'
 
 
 
 

REDO FÖR JULAFTON!

Då kör vi då,skååål!!

EN RIKTIGT GOD JUL TILL ER FRÅN MIG!

Santa__s_lights_ii_by_slidebots_large
162903711490831814_w4hdpblm_c_large
6a00d8358081ff69e2017c34e80c4d970b-800wi_large
20121121713159450784733_sbig_large
Tumblr_me24ixrio71rkf6q1o1_500_large
5277773415_82c672b904_z_large

DAG 28-FEM BILDER FRÅN OLIKA MINNEN 2012

Vissa bilder (dom flesta) ser jag ut som ett svin.Men vem bryr sig.Här har ni 5 bilder.Både från vintern och sommaren!
 
 
 

GOD JUL!!!

Imorse när jag och Edwin klev upp.Så kollade vi vår strumpa.Där låg ett julkort till mig.Där jag och pappa ska åka och äta på allstar efter nyår och se hockey samtidigt. Edwin fick ice age 4 filmen.Vi har världens snällaste föräldrar.Kunde inte ha fått en bättre present.Idag får jag se om jag åker till kyrkan med mamma,mormor och morfar.Ska fixa lite inför kvällen också.För alla som inte vet vars jag ska fira jul.Så ska jag och min familj vara hos mina kusiner.I öndebyn och dit kommer även mormor,morfar och lilla sonny.Får önska er en riktigt god jul! Ska se sista avsnittet av julkalendern.PUSS

JUST NU: UPPESITTARKVÄLL MED MORMOR,MORFAR & SONNY


MER BILDER SEN IGÅR!

 
 
 

SÅHÄR KUL HAR EDWIN MED KAMERAN

 
 
 
 

SOMETHING NEW-JULEN ÄR HÄR

Det gick på något konstigt sätt inte fixa så att videon.Syntes helt i inlägget.Men skit samma.Annars kan ni bara gå in på youtube och kolla där på klippet!
 

DAG 27-VAD JAG VILL JOBBA MED I FRAMTIDEN

Tumblr_lv4tdandke1r41km2o1_500_large
Jag vet faktiskt inte riktigt! Men jag skulle vilja bli polis.Ett drömyrke som jag alltid velat bli.Skulle då gärna vilja arbeta utomlands.Mycket mer brott osv som händer.Blir ju mer spännande då.Hoppas drömmen går i uppfyllelse!

23 DECEMBER

Tumblr_mffs5qrrd01rz2dtao1_500_large
Gårdagen var väldigt mysig.Jag och emma bestämde oss för att gå ut och fota lite.Sen laddade vi upp bilderna och fixade till dom lite.Kanske lägger upp några fler bilder sen om jag får tid.Vi fikade lite efter att bilderna var klara och snacka medans.Vi åt pepparkakor,skumtomtar,chips och drack lite saft.Hehe.På kvällen så åkte jag till några vänner i stan med familjen.Vi åt där och såg på tv.Var typ inte hemma förns efter 12 på natten.Nåt sånt.Sen när jag kom hem gick jag och la mig deräkt.Var ganska trött.Idag så ska jag nog åka till mormor och morfar.Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.Men jag kommer säkert på något.Ikväll är det ju uppesittarkväll.Så det får man inte missa!!! Ni får ha en fortsatt bra 23 december.Så hörs vi sen! PUSS

PHOTOSHOOT MED EMMA

Kommer kanske lite fler bilder sen om ni har tur!
 
 

YEEY

Följ gärna victoriajonsson på gifyo.com.Där kan ni se alla mina roliga gifs och gilla dom! 

LÖÖRDAG OCH SNART JULAFTON!

Tumblr_mfejihzfbo1qfm87to1_500_large
Då var det lördag och två dagar kvar tills det är julafton.Emma kommer hit idag vid 1 och är här till kl 4.Vet inte riktigt vad vi ska hitta på.Vi får se helt enkelt.Ikväll ska jag till umeå med familjen och hälsa på några och äta där.Ska gå ner nu och läsa min bok.Som jag har fått i läxa att läsa nu på lovet! PUSS

DAG 26-HIT VILL JAG ÅKA INNAN JAG DÖR

18487_large
61058_10151323901225909_1658683273_n_large
Pawel+fabjanski_large
Jag åker gärna till australien! Om jag får.Jag skulle vilja besöka det landet innan jag dör.För att jag tycker det är så coolt med alla djur och miljön framförallt.Jag skulle också vilja simma med en haj (om jag törs vill säga...) innan jag dör.Skulle vara så jäkla häftigt alltså. Gärna en vit haj! Hehe...

DAG 25-TVÅ SAKER JAG LÄNGTAR EFTER

 Blogger-image-1846341451_large
406223_420485114660661_1373085350_n_large
Lätt som en plätt! Julafton och min födelsedag.Jag älskar julafton och speciellt julaftonsmorgon.Älskar också känslan då man fyller år.Ännu roligare när man blir ett år äldre och förhoppningsvis lite smaratre.

DAG 23-10 SENASTE LÅTARNA PÅ MIN SPOTIFY LISTA

 
  Img_5520_5064b333ddf2b313b9001b1e_large
1.Miss-Li-Lovekiller
2.Magnus Uggla-Jag skiter i amerika
3.Petra Marklund-Händerna mot himlen
4.Darin-En apa som liknar dig
5.Amanda Fondell-All this way
6-Laleh-Some die young
7.Ane Brun-True colurs
8.Luckiest girl
9.Flor Rida-Cry
10-Niki Minaj-The boys

IBLAND MÅSTE MAN TA DOM HÅRDA SLAGEN,SOM MAN KANSKE INTE VILL MEN MÅSTE,FÖR ATT NÅGON GÅNG KUNNA RESA SIG UPP IGEN OCH GÅ VIDARE I LIVET

-  Ibland blir inte alltid livet som man tänkt sig,eller velat att det skulle ha blivit.Det har jag nog lärt mig med åren.Jag kan verkligen känna den smärtan och sorgen över av att inte nå ända fram dit man som helst vill komma.Varge dag,varge minut,varge sekund och varge timme.Känslan av att inte orka kämpa längre,ge upp hoppet,låta det vara som det är,gå och sörja resten av mitt liv och ignorera precis allt och alla! Jag vill bara stänga in mig i ett litet rum.Skrika,gråta och sura över att det är som det är.Ibland funderar jag verkligen om inte jag skulle behöva ett sånt rum.Som jag kan stänga in mig i och skrika ut alla mina känslor i.I ca 3 år har jag haft en klump i magen av att inte orka något mer.En vacker dag.Att bara slippa allt och stanna hemma.Jag har försökt så himla många gåner nu så jag nästan går sönder i bitar.Jag har rest mig upp och tagit tag i saker och ting.Löst mina problem som jag haft och gått vidare.Men mer och mer för varge dag som går och jag får se verkligeheten som den är och som den kommer att vara resten av mitt liv.Så vill jag bara försvinna någonstans där ingen kan hitta mig,inte acceptera det som de är och skita i everything.Det hjälper inte om man har vänner som stöttar en osv.Det är ändå jag i slutändan som måste ta tag i allt och lösa skiten som jag själv har trasslat in mig i.Livet är verkligen meningslöst i bland och framförallt orättvist på alla sätt och vis.Varför just jag? Är jag verkligen värd det här? Kan inte hitta ord för att beskriva hur det är att känna såhär hela tiden.Önskar bara att jag kunde ta mig ur den här röran och leva vidare på något sätt.Så som jag alltid gjort.Men det är svårt när man känner så som jag gör nu/gjort.Det är någonting du måste nöta bort,jobba på och itta en lösning på så du kan leva vidare.Det är olika från dag till dag hur jag känner.Vissa dagar kan jag bara vara stolt över mig själv,vara glad över att jag finns och acceptera mig själv och allt som det är.Medan andra dagar vill jag bara gå och dö,ge upp hoppet och skita i allt.Jag önskar att det här känslan som jag har en dag kommer att släppa och att klumpen i magen kommer att försvinna.Att jag sedan kommer känna mig riktigt stolt över vad jag gjort och känna att jag verkligen och lyckades med allt.Att oron inte längre kommer att finnas kvar över att jag inte kommer att klara den här svåra tiden.Som jag nog resten av mitt liv kommer att måsta leva med ett bra tag till.Men jag vet att jag är stark och att jag måste klara det här.För mina vänners skull,för min familjs skull och framförallt för min skull.Annars skulle jag inte sitta här och skriva det här långa inlägget.Jag ska klara det här.Så är det bara.Just nu finns det inget annat i mitt huvud än att kämpa,kämpa och kämpa på som jag alltid gjort.Köra gärnet.Jag vet att jag kan,alla kan bara man vill! Jag är sjukt glad övet att jag har mina otroligt fina vänner.Det är i stort sätt dom som förstår mig bäst,dom betyder så otroligt mycket för mig.Jag älskar er alla verkligen.Ni är fantastiska på alla sätt och vis.Det som hänt har hänt,och det som kommer hända  får hända.Jag kan inte ändra på allt nu.Men jag kan fortfarande ha kvar min otroliga kämpar glöd/kraft som jag har.Men vart jobbigt att behålla! Tänkte avsluta det här låånga inlägget med ett av mina favorit citat och önska er en riktigt god jul och gott nytt år! Hoppas ni får ett bra jullov nu och njut mina kära,för det ska jag göra...

"What dosen't kill you makes you stronger"

FREDAG OCH JULLOV!!!

Som ni säkert ser så håller min blogg på att ändras lite.Kände att det var dags nu.Världens bästa ottilia hjälper mig.Hoppas att den blir klar ikväll.Ska bli kul att se hur den blir sen.Min dag har iallafall varit rätt så chill.Vi hade ju som sakt inte mer än en lektion.Vi såg film,åt gott och fick våra betyg.Sen så slutade vi.Känns skönt att vi har lov nu.Har varit och lämnat en julklapp till min gammelmormor.Hon vart jätte glad.Jag har också sett på dagens avsnitt av julkalendern.Mamma och pappa har varit i stan och köpt julklappar.Dom kom nyss hem.Ska äta nu! PUSS

EN DAG NÄRMARE JULAFTON OCH JULLOV...

Tumblr_mfc6cimazl1rhmxy6o1_500_large
Känner mig så otroligt taggad på jullovet nu! Kommer verkligen njuta...och ta skööna sovmorgonar.Som jag längtat alltså.Imorgon så åker vi till skolan som vanligt och sen så ska vi leka lekar,snacka betyg,titta på film och äta godsaker.Sen så slutaaar vi...jihuu! Kan inte bli så mycket bättre.Är hos mormor och morfar nu.Vi ska baka en ischokladkaka.Mumsigt värre.Ni får ha en fortsatt bra kväll alla.För det ska jag ha!

DAG 22-FAVORIT ÅRSTID

Tumblr_mfc54avaew1r4uq7no1_500_large
Wallpaper-2484446_large
Såklart sommaren!!! För att det är så varmt och skönt,man kan bada,sola och äta glass.Men sen så gillar jag även hösten.En väldigt mysig årstid tycker jag.Älskar att ha på mig mycket stickat.Sen är det väldigt mysigt när man kan ligga inne och titta på en serie.Eller någon bra film ner bäddad med en massa sköna filtar omkring sig!

KUNG DAG!

äntligen kom min julklänning idag!
 
Har verkligen haft en super kung dag idag! Vi hade ju innebandytunering på skolan.Det var bara två tjejer i mitt lag.Jag och adelina.Resten bara killar.Men det gick bra.Jag gjorde 2 mål och väldigt många assist.Sjukt stolt.Vi tog oss til semifinal.Vilket var väldigt överraskande och super kul.Men sen så vart det förlust mot 9c.Dom var verkligen hur bra som helst.Alla var super duktiga.Ska nog vara med nästa år.Efter det var klart så var det julbord på skolan.Sen så var det bara två lektioner kvar tills vi slutade.Super nice dag alltså.Ska se morden i sandhamn nu! PUSS
 
 

DAG 21-NÅGOT SOM ÄNDRAT MIG

398201_491876614185981_753921648_n_large
Jag skulle vilja säga att nästan allt har ändrat mig.Nej men skämt och sido.Helt ärligt så vet jag inte riktigt! Skolan, hela sjuan har ändrat mig.Jag har blivit en mycket starkare person,tar för mig mer,blivit mer självständigare,fått tillbaka lite av mitt självförtroende och framförallt mina vänner.Har fått nya fantastiska vänner.Som jag aldrig träffat tidigare!

FAVORITLÅTEN JUST NU!!!


DAGEN...

Tumblr_mf8n29jkfl1rkrr5go1_500_large
Snart fredag och jullov då,längtar! Har ingen läxa alls i veckan.Så har bara suttit hemma ikväll och degat framför paddan och ätit lite glass.Väldigt onyttigt men vem bryr sig.Haha.Imorgon är det innebandytunering från 7-9 on the school.Låter faktiskt inte så dumt.Hoppas det går bra.Ska åka till mormor & morfar ikväll.Ska pynta deras julgran och träffa sonny gubben.Saknar min lilla babe! Har typ inte träffat han på fleera veckor.För att jag har haft så himla mycket skit plugg att tag mig ann.Så det inte funkat att träffas.Men nu så.Ska visst åka nu! PUSS

DAG 20-HUR DU ÄR SOM PERSON

Tumblr_men0mdllud1rkae36o1_500_large
Svårt att svara på! Men jag tror väl att jag är väldigt glad.Försöker iallafall.Sen så säger många att jag är energisk och säger vad jag tycker och tänker om saker och ting.Givmild,humoristisk,pålitlig,trofast och stark.Vilket jag tror är väldigt viktigt för att kunna komma långt i livet!

JULEN NÄRMAR SIG SAKTA MEN SÄKERT...

De5dc5c45ea5b78c24a1f1b0fd88cd33_large
Känner att julen börjar närma sig snart.Bara några dagar kvar nu! Har nästan nyss slagit in några julklappar.Tänkte att jag skulle få lite tid över till det.Så jag passade på att göra det nu.Har iallafall ingen läxa i veckan..tror jag.Men ska aldrig säga aldrig.Men som det ser ut nu så är det nog inga läxor.Vilket betyder att jag får tid till en massa annat.Jippi! Ska sätta mig och kika på dagens avsnitt av julkalendern nu! PUSS

DAG 19-ETT ÄMNE JAG ÄR LITE SÄMBRE PÅ

Tumblr_mf1j3pnujr1rdh0hho1_500_large
Har nästa alltid haft det jobbigt i dom flesta ämnerna i skolan och jag har aldrig fått speciellt höga betyg heller.Men dom ämnerna som varit jobbigast och svårast.För mig har väl kanske varit engelskan och matten.Konstigt nog så är jag bättre på matte än engelska.Har det visats sig när man tittat på mina betyg!

DAG 18-VEM JAG SMSAR ELLER RINGER NÄR JAG ÄR NERE

Tumblr_mf3y3g2a5s1qg9kfqo1_500_large
Tumblr_mex1xtcc821rkpw7yo1_500_large
Vilken fråga alltså! Svårt att svara på.Beror helt på vem jag måste säga någonting till.Eller behöver nå för tillfället.Men gissar att det antingen är eija,mormor,mamma,emma eller någon annan.Vet inte riktigt!

PÅVÄG MOT SISTA TENNISTRÄNINGEN

304991_223271071132780_1440900331_n_large
Ganska lugn dag idag! Ska äta lunch nu.Har bakat pepparkakor och laddat upp luciabilderna sen igår.Snart så bär det av till sista tennisträningen på nolia.Tråkigt på något sätt.Men känns ändå sköönt att få lite lov! Bloggar mer sen när jag kommer hem.Ha en fortsatt bra söndag.Så hörs vi sen! PUSS

LUCIABILDER 2012

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAR HITTAT MIN JULKLÄNNING NU!!!

Dry Lake Röd Dry Lake Klänning Odin
Dry Lake  Dry Lake Klänning Odin
Alla julklänningar från h&m som jag föll för och ville ha tog tyvärr slut! Vilket var väldigt synd och tråkigt.Det var super svårt att hitta ny till klänning som inte var slut,kommer före jul och är snygg som jag vill ha! Men nu tror jag att jag har hitta en.Vad säger ni inte så dumt va?! Den finns att köpa på ellos.

MYSKVÄLL

 
 
Vilket underbart avslut på så mycket bättre alltså! Kunde inte ha blivit "så mycket bättre" .Jag kan bara inte beskriva med ord vilken fantastik säsong det har varit.Så himla bra artister alltså och vilka röster de har.Begåvade människor säger jag bara! Himlar vilken kärlek som spirade mellan maja och darin.Hoppas verkligen dom blir ett par nu på utsdidan efter programmet.Dom är verkligen huur fina som helst! Sitter och tittar på stig-helmer story nu.Haha.Rekomenderar verkligen att ni ska filmen.Bara garvar.Humor,humor.Ska fortsätta se den! PUSS

DET TOG MIG FLERA ÅR ATT ACCEPTERA VÄRLDEN SOM DEN ÄR

Tumblr_lx12nralp51qkp1hso1_1280_large
Tog mig en joggingtur! Efter frukosten imorse.Fasen så sköönt det var.Kände att det behövdes.Borde göra det fler gånger.Har duschat och nu så ska jag väl sätta mig och se någon film eller nåt.Ikväll blir det att sitta bänkad framför sista avsnittet av så mycket bättre och sen så ska vi också se på stig helmer story.Har aldrig sett den filmen så det ska bli spännande.Får se om det kanske bli eventuellt att vi fotar lite också.Med systemkameran som dom har.Ha en grym lördag alla! PUSS

DAG 17-NÅGOT JAG ÄR BEROENDE AV

Img1242026805_large
 
Tumblr_medgjpogec1r30hbfo1_500_large
Är inte så jätte bra att komma på vad jag är beroende av deräkt.Men något jag avgudar är att ta sovmorgon i min skööna säng,dricka bubbelvatten,prata och smsa med min mobil,kika på vampire diaries osv.Finns också mycket mer jag är beroende av.Men det här är nog det jag är mest beroende av dagligen!
 
 

DAG 16-EN PERSON JAG SKULLE VILJA BYTA LIV MED FÖR 1 DAG & VARFÖR

 
 Världens finaste annica englund med hennes snygging marcelo peña från big brother!
 
Jag skulle nog kunna tänka mig att byta liv med annica englund.Från förra årets big brother för en dag.För att hon verkar ha ett väldigt lyckligt,underbart och händelserikt liv.Hon står för den hon är,kör sin egen väg,har en super fin pojkvän och sen ser hon väldigt bra ut! Älskar hon och marcelos bloggar.Dom är så fina ihop.Annica är verkligen världens finaste person och hon är absolut en tjej jag skulle kunna byta liv med för en dag!

HEEELG!!

Tumblr_mf0zb6h1k41rckhq3o1_400_large
Tumblr_m3rmv0lw5i1r6ah0vo1_500_large
Tumblr_mf0xtqusdh1r7jzdro1_500_large
Trodde verkligen inte att fredagen skulle bli som den blev! Jag vaknade som vanligt imorse och gick upp,tog på mig kläderna,åt min frukost (men lämnade typ halva) och gick till bussen.Kände att något var på tok.Hade inte helt fel heller! Hela dagen gick jag med ständig kramp och magont.Men på något konstigt sätt.Hade jag fått kramp inuti lungorna/revbenen.Mådde ständigt illa hela tiden.Men när jag kom hem och tog en alvedon,ipren och lite vatten så vart det genast bättre! Ganska läskigt att gå från att må huur bra som helst.Till att känna sig halvt döende.Haha.Sköönt att det har släppt nu iallafall och att jag mår bättre.Är i stan nu hos några vänner som jag ska sova hos till på söndag.Då det även är (sista) tennisträningen.Sorligt men sant.Känner verkligen att jag har utvecklats dom här åren jag spelat tennis.Har blivit bättre för varge gång.Hoppas också kunna hålla mig i den formen.När det sätter igång igen efter juluppehållet.Ska äta min b&j nu som jag köpt och kika på vampire diaries! PUSS
 

DAG 15-BERÄTTA EN ROLIG RESA JAG VARIT MED OM

Stoc_large
Har varit med om jätte många roliga resor! Svårt att välja...men för att vara tråkig så tar jag stockholm! Sist jag var där.Det var nog när jag gick i 3:an eller 4:an.Vi hälsade på några vänner,sov på hotell,badade,gick på gröna lund osv.Det glömmer jag aldrig.Det var verkligen hur kul som helst!

DAG 14-MITT FAVORITPLAGG

Utan tvekan mina dr.denim jeans! Super snygga och passar till allt man har på sig.Skulle nog inte klara mig utan dom en dag.Haha!

12 DECEMBER

Tumblr_mexi14sfco1s0rzzpo1_500_large
Saknar lite sommarkänslan med ändå mysigt med den nya vinterkänslan! Har haft rätt mycket läxor att göra i veckan.Men snart är det över hoppas jag.Imorgon är det lucia tåg på skolan som gäller.Kommer bli kul att titta på.På fredag är det kort dag och jag har en redovisning i idrotten om tennis som ska redogöras.Ikväll blir det lite plugg och sen ska jag bädda ner mig och titta på någon mysig film! PUSS

VAMPIRE DIARIES♥

Tumblr_mens0jmh6c1r20fsao1_250_large
Tumblr_meofncfctk1rn6mxuo1_500_large
382002_2658650082117_1103276100_n_large
Tumblr_memx5bk3dr1qik2bvo2_r1_500_large
Tumblr_meh4asvqam1qg0ysvo1_r2_500_large
Tumblr_m2sx3atxm31r909jdo1_r1_500_large

DAG 13-EN VÄN JAG INTE SKULLE KLARA MIG UTAN

En sjukt gammal bild! Hade nog ingen bättre haha...men om det är en vän jag inte skulle klara mig utan så är det nog eija stumpan.Haha.Hon är verkligen bäst på alla sätt och vis.Älskar dig eija!

HÄNDERNA MOT HIMLEN.

Tumblr_lwq596sb0i1qkremvo1_500_large
Har gjort en del läxor ikväll ska väl också försöka ta tag i matten.Som jag inte orkade göra igår.Ska också kika på julkalendern och ett nytt vampire dairies avsnitt.Sjukt glad att dom fortsatt lägga ut dom nya.Trodde verkligen att dom hade lagt det där på hyllan med att lägga ut fler avsnitt.Blev iallafall super gald när jag såg att dom fixat några nya! Ska ta tag i matten nu.PUSS

DAG 12-DITT BÄSTA MINNE

397043_371082446251264_100000485368115_1488013_2085319571_n_large
Tumblr_lqr56y8t5t1qb0bzxo1_500_large
Jätte svårt att avgöra känner jag! Men om jag absolut måste ta något så säger jag nog...när jag var i bulgarien sommaren 2008.Med kusinerna och familjen.Minns en himla massa saker därifrån t.ex. som när vi skulle gå och fånga maneter i havet med badmadrassen.Det slutade med att ellinor brände sig på en och madrassen flöt iväg! Haha...sen sprang vi där ifrån som tre små stuckna grisar.Ett oförglömligt minne!

JULKLÄNNINGAR FRÅN H&M!

Tänkte bara tipsa er om några super snygga julklänningar.Till jul att ha på sig från h&m.Under 500-lappen.Tycker själv att dom är super fräscha och snygga att ha på sig.Har själv inte bestämt vilken jag ska beställa.Men det blir säkert någon av dessa läckerbitar.Ni får gärna kommentera och vara anonyma.Vilken klänning ni tycker jag ska välja.Om ni vill.Skulle vara kul!


VIDEON NÄR VI SJÖNG O'BOY PÅ JULKONSERTEN


10 DECEMBER

Tumblr_metu1wpuyj1rebp53o1_500_large
Har som vanligt haft en fullspäckad dag med en massa prov,redovisningar och hemläxor.Kommer mer sen.Känns iallafall skönt att göra bort allt innan jullovet.Gjorde klart några tovade små tomtar idag på slöjden som jag ska ge bort i julklapp sen.Vart faktiskt riktigt nöjd måste jag säga.Kollade tabellen imorse och såg att saik ligger 1:a med några poäng före hv71 och luleå.Det kommer förmodligen vara så hela juluppeållet vilket känns super.Det är vi värda.Efter allt slit.Har nog inte tänkt att göra något speciellt just nu.Bara chilla lite.Kanske sätter mig och gör matteläxan om jag är riktigt duktig.Men först julkalendern! PUSS
 
 

DAG 11-TYPEN AV KILLAR JAG FALLER FÖR

Men typ det vanliga.Omtänksamma,gulliga,snygga,långa,glada,sånna som förstår en,hjälpsamma osv.Kan rabbla upp en himla massa saker.Men ni förstår nog säkert vad jag menar.Tog några bilder på super snyggingarna Bud och Darin.Inte dåligt snygga alltså.Faller mig precis in i smaken!

DAG 10-HUR JAG SKÖTER MIG I SKOLAN

Tumblr_merlx0wozl1rg2fljo1_500_large
Jag sköter skolan bra tycker jag.Kan få ångest ibland.Om jag inte gjort mina läxor i tid och om jag inte övat tillräckligt inför ett prov.Vissa veckor har jag inte alls bra omdömen och kan må skit medans andra har jag jätte bra och är otroligt stolt över mig själv.På lektionerna sköter jag mig hyffsat.Iband kan jag vara lite små pratig men det är väl alla antar jag.

In my heart goes boom boom boom.

466cf15a1ff5b2ec59f122db619a94f0_large
Har varit hos mormor & morfar och bakat pepparkakor med brosan och kusinerna.Vilken julkänsla man börja få nu alltså.Samtidigt som vi bakade lyssnade vi på lite julmusik också.Mysigt var det.Sonny försökte äta upp pepparkaksdegen haha.Den busen.Har pluggat lite på samhällskunskapsprovet och snart så ska jag göra mig i ordning duscha,sminka mig osv inför ikväll.Då vi firar kusinernas 16årsdag som igentligen är på måndag.Men då har vi inte tid.Så det får bli nu istället.Ha en sjukt härlig lördag alla! PUSS

DAG 9-MIN FAVORITDAG PÅ ÅRET

57561701459026205_ggjjumqf_c_large
Vilken svår fråga! Men jag skulle nog antingen säga den 24 december på julafton för att man får umgås med alla nära oc kära.Eller den 9 januari när jag fyller år.Ganska svårt att hitta en favoritdag bara sådär! 

FRIDAYYY

Tumblr_mdef4qrnrh1rkspz9o1_500_large
Hej allesammans! Hoppas ni inte har haft en allt för jobbig fredag.Jag slutade iallafall kl.14.25.Vilket var ganska skönt.Men emma skulle med mig hem.Så jag stannade kvar till halv 4 och vänta.Sen så åkte vi med bussen hem till mig.Vi käkade,kollade fb och insta.Sen har vi bara degat en stund och snackat lite.Hon åkte nästan nyss hem.Ska ta och göra lite läxa osv.Imorgon så ska jag,brosan,emelie och ellinor baka pepparkakaor hos mormor.Med julmusik till.Mysigt.Ha en fortsatt bra kväll! PUSS

DAG 8-EN BILD PÅ MIG FRÅN ETT ÅR TILLBAKA

Ja vad ska man säga? döör seriöst när bara tittar på bilderna.Men jag bjuuder såklart!

I just want to be with you.

401591_518328118191153_1990836884_n_large
Har som vanligt suttit med läxorna ikväll,och försökt att plugga lite till provet på måndag.Något som gjorde min kväll var att sonny kom hit.Ska gå en promenad men han snart hade jag tänkt.Sen så är det hockey snart.Saik-Luleå.Känner att det luktar vinst ikväll.Kom igen nu grabbar! PUSS

DAG 7-NÅGOT SOM GÖR MIG GLAD

 
Det finns mycket som gör mig glad! Mina vänner,min familj,att sjunga, spela tennis och fotboll osv osv.Kan sitta och rabbla upp hur mycket som helst.Men för att ni inte ska tröttna.Så säger jag bara det som gör mig lite extra glad.Det är typ hockeyn,sonny och vampire diaries!
 
 

DAG 6-VAD JAG VILL MED MIN FRAMTID

 1mt8e7idk62i6h0cs6at8wao217prf2o_large
Det första som jag vill är att klara skolan och få så bra betyg som möjligt i alla ämnen.Jag vet inte riktigt än vad jag vill plugga till och bli,men det jag vet är att jag vill gå på anderstorpskolan i skellefteå och gärna hyra någon mysig lägenhet inne i stan.Sen blir det också närmare till hockeyn som ligger mig varmt om hjärtat.Jag vill jag gärna ha en pojkvän som spelar hockey i saik.Han få gärna vara mörk.Vi ska ha ett sommarställe utomlands som vi åker till när det är sommaruppehåll och juluppehåll!

PLUGGGG...

Tumblr_mekgbwpomg1ropd4mo1_500_large
Har haft en ganska bra dag idag förutom att det verkligen har varit svin kallt ute.Vi slutade 15.20.Sen när jag kom hem satte jag mig och plugga svenska och engelska glosorna.Skrev också klart lite stödord till idrottsuppgiften som ska redovisas på tisdag.Ska börja med samhällsprovet nu.Suck....jaja ska kämpa in i det sista.Ha en fortsatt bra kväll allihopa! PUSS

DAG 5-EN BLOGG JAG NYLIGEN BÖRJAT LÄSA

Det finns nog ingen blogg jag nyligen börjat läsa.Haha jag läser typ alltid samma bloggar.Men två bloggar som jag verkligen har flöjt ett bra tag nu är annica englund-annicas.me och marcelo peña-marcelos.se världens bästa bloggar seriöst! Älskar verkligen annica och marcelo.Har följt dom ända sedan dom klev in i big brother huset och klev ut därifrån.Rekomenderar starkt att läsa deras underbara bloggar! 

I ditt börst finns en kuslig maskin,ditt hjärtas röst slukar dyrbar bensin.

 

 

 

Har varit rätt upptagen med en massa läxa ikväll.Allt från kemiprov till instuderingsfrågor till sämhällsprovet vi har på nästa måndag.Känner att jag har drabbats av den här ständiga plågan. Att man alltid hamnar någon annan stans än just där man ska vara.Brukar antingen sluta med fb eller insta.Haha.Ska se så mycket bättre nu och dagens avsnitt av julkalendern jag missade imorse.Innan sägen.Men först duschen.PUSS


DAG 4-NÅGONSTANS JAG VILL ÅKA

Phuket_2353197k_large
N1_large
Thailand-jpg_182922_large
Skulle absolut inte tacka nej till att åka till phuket i thailand! Sol,bad,shopping,bo på hotell,strandfotboll,god mat och en himmla massa mer.phuket är absolut ett ställe jag vill åka till nu känns det som.
 

DAG 3-MIN FAVORITBUKTIK

1523398-7-1354362525476_large
Jag har ingen favoritbuktik deräkt,handlar på väldigt olika ställen.Men dom ställen där jag handlar mest på är väl h&m och ginatricot.Sen älskaar jag verkligen kläderna från carlings också!
 

SNOW WHITE & THE HUNTSMAN.

Rekomenderar verkligen att se den här filmen! Såg den här i fredags när jag var hos mormor med Edwin.Tycker den var väldigt spännande! Sen så är ju världens bästa Kristen Stewart med i den.

2 DECEMBER!!!

Bcojxcpfdjw_large
696037680_large
Då var det 2 december då,är lite små förkyld.Hoppas att jag kan sjunga på julkonserten ikväll.Vaknade imorse och tittade ut.Himmlar vad det har snöat alltså.Vilken snöstorm det var igår alltså! Kunde knappt ta mig fram.Har druckit lite te och tittat på julkalendern med edwin.Gårdagen var verkligen super rolig.Förutom att saik förlora då.Men vi tar dom nästa gång! Vi gick faktiskt en stundpå stan innan vi matchen började.Köpte en tröja och en kofta från carlings och cubus.Vart väldigt nöjd.Tack för en jätte rolig dag/kväll i skell Linnea! Ska åka och repa med something new kl.14.00.Men nu ska jag läsa kemin ett tag. PUSS
 
 

RSS 2.0