NÄR JAG VAR 14 ÅR, 14 ÅR I STADEN DÄR JAG VÄXTE UPP OCH SÅG MÄRKER DU HUR FORT DET GÅR

Neueste Fotos von Pumps&Coffee -Fashion Blog | via FacebookUntitled | via Tumblr
vintage photography | TumblrOyhana Otegui | via Facebook(1) Facebook
♥ | via Tumblr
Tumblr

ONSDAG

gammal bild på jag och Eijsan, kom hem saknar dig! :)
Hallojj! Det har inte hänt något speciellt idag, vi har besök av min morbror och hans fru. Vi åkte runt och kolla lite på en massa loppisar, köpte två klädesplagg för en billig peng och ett par solbrillor. Vi for till trädgår'n lite senare och köpte med oss lite fika till ikväll. Vi har ätit grillat nu, vet inte riktigt vad jag ska hitta på...kanske ser någon bra film. Åker iaf på fotbollsläger med Elsa imorgon som är Åkullsjön med laget, så då lär det nog inte bli någon bloggning. Slänger väl in något inlägg när jag kommer hem på Fredagkväll kanske, tills dess får ni ha det så bra! :)

KÄNN INGEN SORG

 
Eftersom det blev en "regndag" idag, så drog jag och familjen till Umeå och gjorde massa saker. Jag och Mamma gick först på stan ett tag och kollade lite grann, sedan for vi på Max och åt. När klockan var runt 4 så gick vi till bion och köpte biljetter. Vi såg "Känn ingen sorg" och den rekommenderar jag verkligen att gå och se! Att Håkans låtar är med gör det ju absolut inte sämre. Vi fikade och åt på Wayne's Coffee innan vi drog oss hemåt. Ska ut och springa nu, känner att jag behöver röra på mig :)

TELL THE WAY BACK

heart me
Både foten och knäet läker mer och mer, vilket är sjukt bra blir så himla glaaaad! Jag är mindre svullen också, och behöver inte alltid gå med kryckor och lindad fot. Äter dock en ipren varje morgon och kväll + att vi smörjer för fullt med voltaren haha, känner mig som värsta sjuklingen typ. Hoppas verkligeeeen på att jag är helt återställd tills på Torsdag och Fredag då det är träningsläger i Åkullsjön. Då har det ändå gått ganska fort om man tänker efter...blev ju skadad i fredags. Fick kliva upp runt 9 tiden idag, var tvungen att gå på min sista gudstjänst innan konfalägret börjar. For och åt på dalkarlsåskolan efter, så god mat dom har där! Vart badsugen därefter då vädret var på topp, så vi åkte till Killingsand en sväng. Så har min dag sett ut, har inga planer för morgondagen...jag får se vad jag hittar på helt enkelt :)

KAN INTE BLI ANNAT ÄN KÄR I DOM HÄR SKORNA


Måste bara ha dom!!!

NI FÅR BESTÄMMA!


JAG HAR SLITIT UT SÅ MÅNGA SKOR, I EN STAD DÄR INGEN LÄNGRE BOR

 vet inte om man ser så mycket på bilden att foten är svullen, men i verkligheten så syns det garanterat.

Hej kära ni! Då har man fått känna på hur det känns att bli skadad, försöker ta mig fram på kryckor nu. Blev fälld på plan första matchen och vred benet i en 90 graders vinkel typ, inte ett dugg skönt. Försökte återhämta mig till sista matchen, spelade i 5 min sen gick det inte mer. Brast ut i gråt för att det gjorde så jäkla ont, for in på ålidhems hälsocentral och kolla. Dom trodde bara att det var en rejäl och då menar jag rejäl stukning, men för att vara på den säkra sidan så skickade dom mig till röntgen. Hade tur, det var inget men jag måste vara försiktig och använda kryckor när jag ska gå. Så tråkigt att jag skulle behöva råka ut för detta, men jag menar det kunde ha varit värre och det tillhör ju fotbollen. Hann gå på stan ett tag igår (fast jag haltade) och handla lite, köpte en snygggg väska, ett par solglasögon,träningskläder och en ny bikini (är så less på mina andra) så jag är då nöjd. Ska nog fara in igen före skolan börjar! Idag har jag varit och kollat på vår sista match i den här cupen, olyckligtvis så blev det en till förlust. Tjejerna spelade riktigt bra emellanåt tycker jag, synd att det aldrig blev några vinster. Men jag tycker vi gjorde det riktigt bra ändå! Mormor & Morfar är här och vi har nyss käkat grillat, ska kolla nu om det finns något vettigt på tv att kika på eller någon bra film. Ha en bra Lördag alla! :)


THREE

Vilken gillar ni bäst? Kärlek ♥

WE GOT THE POWER

älskar armbandet!

Åhhh vad synd att vi inte vann dagens match, den slutade 3-3 men jag tycker vi gjorde det grymt bra ändå! Nu laddar vi om, tar nya tag och vinner morgondagens 2 matcher. Idag på planen så kändes det som att fötterna och fotbollskorna skulle brinna upp, åh det var seriöst 40 + där ute. Precis som att du var utomlands, fast lite värre haha! Men jag ska inte klaga på värmen, låg och stekte i solen när jag kom hem... så sköööönt. Jag, mormor och kusinerna for en sväng till stugan ikväll. Vi åt där, badade i havet och solade lite smått. Såg att många utav er kommenterat inlägget "seglar på moln ovanför dig" och tyckt att bilden i inlägget var fin, det är inte jag som tagit den själv utan jag tog den från wehertit.com. Tar nästan alla mina bilder därifrån eftersom jag inte har någon bra kamera att fota med + att mina kamera på mobilen suger fett. Ska försöka skaffa mig en ny inom snar framtid. Men weheartit.com är absolut en sida att rekommendera ifall ni är i samma situation som mig och vill ha lite inspooo till bloggen. Efter första matchen imorgon så ska jag och familjen gå på stan ett tag och göra lite ärenden, tror vi ska handla mat också.  Föresten tack för alla tips angående " Victoria Secret Body Mistsen" ska nog göra min beställning imorgon. Ni får ha en fortsatt bra kväll alla, för det ska jag ha! :)


UFF IMORGON DÅ!

Иван Слышев
Men hej på er! Kul att ni fortfarande läser fast jag inte är sådär jätte aktiv. Ska försöka ändra på det och blogga lite oftare. Har hur som helst så har jag haft en jätte bra dag tillsammans med Iza, åkte till henne igårkväll efter träningen och sov där. Vi bussade till Mariehem,gick på Ica och köpte vindruvor & sedan gick vi vidare till Umeålagun. Vilken underbar hetta alltså, tackaaaarrr... precis vad som behövdes! Ikväll har jag varit ute och sprungit och kikat lite på Sveriges match mot Tyskland, och så bedrövligt spel...nej usch vad synd! Imorgon är det UFF som gäller, fy tusan vad roligt det ska bli. Har verkligen gått och längtat som en tok, vi kommer spela en match imorgon och 2 på Fredag. Har nyss duschat och nu väntar sängen, godnatt på er :))

SEGLAR PÅ MOLN OVANFÖR DIG

Untitled
bilden är tagen från weheartit.
Kom hem från Angsjön camping igår, jag och familjen sov en natt i husvagn hos några vänner.  Sprang en runda när jag kom hem, var tvungen eftersom jag fick lov att missa träningen pga att jag inte skulle hinna hem till 12. Sjukt synd, men sånt är livet! Idag har jag och Edwin fyllt våran nya badpool med vatten, så nu väntar vi bara på att sooolen ska titta fram så vi kan inviga den. Hann vara med Emma ett tag idag också, vi cyklade till hennes stuga i Ratan. Vi gjorde inte så mkt, typ köpte glass och snacka. Imorgon så ska jag vara med bästa Iza, det var ett tag sedan! Åker dit på kvällen efter träningen och sover där. Vi ska antingen fara och bada på Umelagun på onsdag  (om det blir bra väder) eller se på bio... det visar sig. Bloggar mer när jag kommer hem :)
 
 

NI MÅSTE SE "EGO"!

Låg och tittade på denna fantastiska film, igår innan jag somna. Gahhhh vad bra den var, ni måste bara se den. Tänker inte dra vad den handlar om, utan den får ni se själva...men jag lovar ni kommer absolut inte ångra er så se den nuuuuuuuuu!

THURSDAY

malinova_exx
Har varit på Vårdsolen idag och visat upp mig, så hoppas på jobb här framöver! För dom som inte vet vad vårdsolen är, så är det är organisation som hjälper gamla männsikor med det dom önskar kan man säga! Min kära mormor fyller 71 år imorgon, så jag hjälpte henne lite med maten som hon ska bjuda på innan jag cykla hemåt. For ut och sprang i regnet när jag kom hem, galet jobbigt var det men sjukt roligt! Vi åt thai mat till middag, underbart vad gott det var.Vi har haft träning på Stantors till halv 10 ikväll. Är jätte jätte slut i bena nu, men det är bra för det ska ju kännas. Imorgon åker jag till stan med papiii, vi ska handla mat och lite annat. Nu blir det sägen, godnatt :)  

SAKNAR DIG BUDDYLOVE!

minns det som igår, snart är du i skellefteåååås händer igen♥
 
 
 
 

JAG ÄR NÖÖÖJD

”Ser fram emot att komma tillbaka”

Skellefteå AIK:s fans kan andas ut. Poängkungen Bud Holloway blir kvar i klubben nästa säsong. I morse 06:00 var sista chansen att skriva på ett envägskontrakt med en NHL-klubb och så blev det inte.

– Det finns inte så mycket att säga om det här egentligen. Nu är jag glad och ser fram emot att komma tillbaka för ytterligare ett år i Sverige, säger Bud.

Det har förhandlats en hel del med Los Angeles Kings.

– Det stämmer. De presenterade några olika varianter av envägskontrakt för mig, men det var ingen som föll oss i smaken, konstaterar Holloway.

– Men i slutändan så kunde vi inte lösa alla detaljer och vi kom inte överens med Los Angeles. Så enkelt är det.

Planerna är att han ska komma till Skellefteå om några veckor. Exakt datum är inte spikat.

 

SHE WENT HER OWN WAY AND FOLLOWED THEIR DREMAS

20130717-103828.jpg
 Här hittar ni deras bloggar → http://annicaenglund.se/ →http://marcelos.se/
 
Måste börja detta inlägg med att gratulera Annica & Marcelo, från Big Brother som ska gifta sig snart! Är så glad för deras skull, detta var bara en tidsfråga.... har följt dom länge nu och inte minst i BB utan också via bloggarna och en massa annat. Ni är grymt fina tillsammans, puss och all lycka till med allt!
 
Så...hej på er haha! Nuuu ikväll så har vi haft säsongens första "mördarpass" eller vad man ska kalla det med laget. Så nu är vi igång kan man lungt säga...man vet aldrig vad Maria och Carro har i kikar'n. Vi skulle först ha konditionstest på 3km ungefär och jag sprang på 12min exakt (känns bara bra), man var inte lite död när man kom i mål. Sedan stretchade vi och direkt efter en himla massa fysövningar, och så höll det på tills vi slutade. Ja, nu känns det...måste bara få påpeka att det är ganska skönt med träningsvärk dagen efter, inget jag ogillar precis! Idag så har jag varit på stranden med Mamma, skönt med lite solväder...doppade faktiskt mig en gång också. Ville åka på andra varvet på hemvägen, så då gjorde vi det och jag köpte lite små saker där. Imorgon så hoppas jag på lika fint väder, kanske åker till näs då...vi får se! Ska i alla fall ut och springa som vanligt, glömde jag säga att jag lagt av med sötsaker,kakor osv? Känns skönt att kunna säga nej, men vi hörs :)
 

BEACUSE I KNOW EXACTLY HOW YOU THINK ABOUT ME

citazioni | Tumblr
Plockade exakt 4kg idag som ska säljas, underbart Victoria! Nackdelen när man går ut i skogen och ska plocka bär är att du är aldrig och då menar jag aldrig fri från insekter och småkryp t. ex som flugor, broms,myggor,spindlar osv. Skulle kunna sitta här och rabbla upp hur mycket som helst! Dom surrar runt omkring dig och följer med dig vars du än går. Vilket är sjukt störande, men jag klarar det tur nog. Nog om det...ska strax ut och springa i regnet. Har hört att vissa föredrar mer att springa i regn än sol, tycker det är rätt mysigt ändå hihi. Kör fys och stretching som vanligt när jag kommer hem, får se om jag får med mig Mamma. Vi höres :)

HÅRD TRÄNING

Kajsa & Tuva -
Förlåt för att jag aldrig skrev igår, det var tänkt men jag kom hem så sent så jag orkade inte! Riktigt skönt är det att få ha gjort bort en gudtjänst, bara en kvar nu innan lägret. Mormor var snäll och följde med mig, åkte sedan på trädgår'n i Bygdeå och invigde ett litet gulligt café som dom byggt. Skit snygg var det! Vi fick gott fika där också, men tog ytterst lite (försöker dra ner på såna saker...)  för min egen skull. Senare på kvällen så var det musik i kyrkan, så jag följde med på det och innan vi åkte dit så var Ellinor snäll och fixade håret på mig. Det vart grymt fint, fick mycket beröm för det. Det var tårat sen på församlingshemmet, den hoppade jag över. Men den såg as god ut! Jag for ut och sprang kring 8 tiden runt Bygdeå, körde uppförsbacke och lite intervaller hem. Gjorde fys när jag kom innanför dörren + stretching 45min. Så nuuuuuuu har jag träningsvärk överallt men mest i magen, det lönar sig alltid i slutändan ;) Ska ut och plocka hjortron snart med morfar, har redan tjänat ihop ganska mycket! PUSSS

UNDERBART SWEDEEEEN!

 
Precis vad som behövdes, 5-0 bra tjejer! Är super taggad på att se nästa match när nu den är, någon som vet? Ska krypa isäng snart, ska upp tidigt imorgon för att hinna göra mig i ordning. Det är nämligen så att jag ska ju konfirmera mig mot julen, för dom som inte vet och då måste man göra några kyrkbesök och svara på några frågor. När jag kommer hem blir det att fara ut och springa, sen får vi se vad jag hittar på! Skriver mer imorgon. Godnatt :)

VICTORIA 'S SECRET BODY MISTS

Funderar och har funderat länge nu, ska jag köpa mig några "Victoria Secret Body Mists"?. Dom verkar ju vara väldigt omtyckta och bra! Vart mest kär i dom här 3 ↑ vad tycker ni ska jag köpa dom nästa månad när jag får råd? Föresten har ni någon erfarenhet, vilken luktar godast och längst? :)
 

LÖRDAG

bjussar på 2 bilder, visst är det vackert... ↑
 
Förstår att det inte har varit så roligt att läsa här dom senaste dagarna. Tyvärr så har jag fått prioritera annat kul istället, och då har bloggandet fått hamna åt sidan ett tag... så kan det vara ibland! Var iallafall med Eija nästan hela tisdagen, vi var först hos henne och sen hos mig. Här fotade vi, spelade in en massa sjuka videos på ipaden (som ni säkert har fått ta del av på instagram, stackars er haha...) och såg på allsång. Vi kan aldrig ha tråkigt när vi är tillsammans, det är det bästa och sen så är vi ganska lika när det gäller humor haha. På onsdagsmorgonen tog jag, mormor, morfar, Sonny och Edwin färjan till Norrbyskär, där min mormors syster lånade en stuga av sina kompisar. Det är sjukt fint där, ni borde åka dit! Vi gjorde en massa roliga saker som att åka flotte och linbana ,bada,äta glass osv. Vi sov där till på torsdag och åkte med färjan tillbaka och sen så tog vi bilen hem. Vill absolut dit igen nästa sommar! Har tränat nu en massa på sistone, varit ute och sprungit och gjort en massa fysövningar. Kände att det behövdes med den urdåliga kondisen jag har haft nu ett tag och framförallt för att vara i bra form nu när fotbollen drar igång igen. Jag,morfar och Edwin har varit ute i stort sett varje dag och plockat hjortron i skogen, har faktiskt sålt lite vilket är skit bra! Har varit ute idag och plockat lite, städade och tränade när jag kom hem. Igår var det ju hyffsat fint väder, så jag låg faktiskt ute och sola ett tag. Varför kan det inte vara fint väder varje dag? den frågan ställer jag mig ungefär 1 gång i veckan. Ska ge EM-fotbollen en chans till nu, tycker spelet var bedrövligt i onsdags. Tror inte jag är ensam om att tycka det heller, eller hur? Nej, nu ska jag gå ner och se. PUSS :)
 

VEM HAR SAGT ATT MAN INTE KAN HA KUL MED EN WBBCAM?

 
 
 
 
 
 

SÖNDAG IDAG

Tumblr on imgfave
 
Vilket väder det har varit idag alltså! Det är sånna här dagar man vill ha fler av, så det får gärna fortsätta såhär ett bra tag till. Vi gick inte med oss så mycket hjortron hem, det fanns tyvärr inte så mycket på det stället vi var. Så vi ska prova igen imorgon på ett nytt och bättre ställe, bättre lycka förhoppningsvis! La mig och sola ett tag efter att vi kom hem. Ikväll har jag som vanligt varit ute och sprungit min runda + lite fys, har faktiskt rensat jordgubbslandet också (igen!!). Ska ställa klockan på halv 9 imorgon, så jag inte råka sova bort hela dagen hehe. Vi hörs :)

GUMBODA HED

Jesus Christ loves you still. | via Tumblr
Jesuzzzz vad klockan är mycket, varför ska jag alltid blogga så sent? Nej nu får jag ta och skärpa mig i fortsättningen. Natten till idag har jag haft hemska magbesvär,varit illamående och känt att jag behövt gå på toa vart 3 min... sjuuuukt jobbigt! Trodde faktiskt inte jag skulle överleva natten, så hemskt var det och inte blev det bättre för att jag somna 3 heller. Mamma fick gå upp och ge mig en ipren innan jag kunde somna. Blev väckt klockan 10 och då kände jag mig något bättre, skönt! Som tur var så kunde jag uppträda på Gumboda Hed, låg och tvivlade på att jag skulle klara av det med detta elände. Men vi körde våra 2 låtar, och det gick hur bra som helst ju. Hade dock inte övat så mycket innan men det kanske inte märktes haha. Jag,mormor,mamma och mormors syster for en sväng förbi andra varvet på hemvägen, vi köpte bara några småsaker till hemmet. For ut och sprang när jag kom hem och sen så klickade jag hem en sak från d.m retro, som jag velat beställa lääänge nu så det var på tiden. Imorgon ska jag upp i tid för jag,morfar och Edwin ska ut och plocka årets första hjortron, det ser jag framemot. Godnatt med er :)

FREDAG= HELG

Untitled
Känns riktigt bra att få avsluta denna Fredag med en löprunda på 5,5 km. Måste berömma mig själv faktiskt, trodde rent serri inte att jag skulle orka så långt med tanke på min urdåliga kondis. Ska springa imorgon också har jag tänkt, det lönar sig ju i slutändan tänk på det nästa gång ni har tänkt er ut och springa. Jag läste på Annicas blogg för ett tag sedan att... du betalar ju för att bli fet (om man får uttala sig så?) tänk på det nästa gång du köper den där godispåsen, vart på kroppen den sätter sig, för allt åker inte ut den naturliga vägen. Hon har ju en poäng där, för visst håller ni med mig? Nog om det...  var duktig och hjälpte mormor med att fixa fika på församlinghemmet idag till dom som kom från kyrkan, gjorde nyttiga salladsmackor med ost och tomat. Åh, så goda dom blev provsamakade faktiskt en hehe! Imorgon är det lördag och vi i "Something New" ska spela på Gumbodahed, kom gärna och kika. Vi kommer spela 2-3 låtar och det hela börjar 12 det kommer också vara andra där. Måste lägga mig nu om jag ska orka, godnatt :)

4:E JULI

 Twitter / CreativeMarket: Wishing everyone a safe and ...
Igårkväll spontanåkte jag och Eijsan till långvika och bada. Det var super mysigt och inte alls för kallt, men lite frusen var man när man kom upp på land. Mamma,Edwin och Mormor kom lite senare med Sonny, han fick bada han med. Men tragiskt nog så har hunden inget vett när det gäller det där med, att veta hur långt du kan simma innan du drunknar, haha åh "blonda hundar". Idag har jag inte gjort så mkt, tog en pw runt byn på dagens för att motionera lite. Kollade på en massa missade BB-avsnitt när jag kom in medans jag åt min lunch. Klockan halv 5 cyklade jag till båshållplatsen i bygdeå, där skulle Maria hämta upp oss. Vi spelade vår sista seriematch mot Umeådalen (serieledarna) och vi vann med 2-1, fantastiskt bra! Spelet var på topp så det kunde inte ha gått bättre. Har duschat och nu så väntar sängen, godnatt :)
 

DU MÅSTE HÄMTA MIG, JAG KAN INTE KOMMA NER

Emelie kom förbi mormor och morfar idag och fota lilla Sonny, får man vara så söt?
 
Mamma släppte av mig hos mormor & mofar efter träningen, såg klart det lilla som var kvar av allsång sen så cyklade jag hem min cykel som var där. Tog en  snabb dusch när jag kom hem och nu så ska jag fika lite och kanske se om jag hittar något bra på tvn. Planerna för imorgon är inte så stora, vet inte rikitgt än men jag och Eija kanske ska åka till Näs och bada om det blir fint väder. Jag måste fara ut och springa, ska försöka lägga av med att äta godis för ett tag och börja träna bättre. Vill så gärna klara av det! Vad är det man brukar säga "dream it,wish it,do it" typ? Kram på er :)
 
 
 

TISDAG

rain | via Tumblr
Hejhej! Mormor kom och hämta mig runt 1 tiden idag, eftersom det var så trist väder så passade vi på att ha en bakar-dag inne. Jag gjorde chokladbollar och hon långepannekaka eller vad det heter?...ska nämligen hjälpa henne att servera fika på församlingshemmet på Fredag. Kul vet jag inte om det är, men jag är då sysselsatt med någonting. Sista träningen ikväll då med girlzen på stantors före upphållet, känns både skönt och lite små tråkigt. Ska äta nu innan jag åker hem och byter hem, vi ska hämta upp Eija också :)
 

TRÅKKKK


åh, vad ful haha orkar inte...
 
 
 
 

SOMMAR INSPO

WORLD of ROT | via Facebook
Follow Me http://cokgulenadam.tumblr.com/
Live Free Art Print by Ally Coxon | Society6
Summer with friends
(5) hipster | Tumblr
summer
Photo by vanessaluiza_ • Instagram
Untitled | via Tumblr
rebekah mikaelson | via Tumblr

PITEÅ SUMMER GAMES

mina krigare ♥
Piteå levererade! Helgen har varit riktigt riktigt bra, men nu är man jätte trött och sliten och det känns verkligen. Vi hade skit kul, dock tyckte tränarna att vi hade packat för minst en vecka (hehe). Vi vann sammanlagt 2 matcher och förlora 3, tycker vi spelade vår sista macth suveränt bra skönt att det blev vinst också! Vi hade taskiga tider tycker jag, jag minns att en match började 22:00 och innan vi hade kommit tillbaka så var klockan runt 12:00 och dom flesta somna kring 1. På lördagen så shoppade vi PSG souvenirer, jag köpte en röd psg t-shirt, nöjd tjej! På kvällen så tog vi bussen till discot som var så eftertraktat, dock tycker jag att det var sådär eftersom man inte gjorde så mycket. Höll på få värmeslag där inne, när vi kom hem så gick vi och la oss. Bra kämpat tjejer dom här 3 dagarna, tycker vi gjorde det galant! Minns inte på vilken plats vi kom, men vad spelar det för roll vi hade kul iallafall och det är det som räknas. Idag tog jag en lååång sovmorgon för att ta igen dom timmarna jag gått back med ochd et kändes skönt. Har nästan inte gjort något alls bara suttit och kollat på en massa missade avsnitt och tagit det lungt, kände att det behövdes. Ska ut och springa ikväll, kram :)
 

RSS 2.0