MITT SISTA INLÄGG HÄR DÅ!

Jag får tacka för mig då och för att ni har velat följa mig här under dom här åren, har haft en grym statistik både på läsare och besökare. Ni är guldvärda! Hoppas ni vill fortsätta följa mig på http://maudannikkivictoria.blogg.se/ , där ska jag försöka göra mitt bästa för att ni ska ha någonting kul att läsa om. Tack och bock! PUSS :)

THE SUMMER 13

Girl | via Tumblr
 Lovely | via Facebook
Just girls | via Facebook
:)
Space Bound | via Tumblr
beach through glasses -Summer
 

DU TOG MIG HELA VÄGEN FRÅN MÅNEN OCH TILLBAKA

Quotes | Tumblr
Packat väskan för imorgon bär det av till munkviken på konfaläger. Måste rätta mig själv och säga att jag bara blir borta tills på fredag, så inte fullt en vecka kompisar. Det fick bli en slöar-lördag idag, har inte alls gjort något mycket bara kollat en massa missade avsnitt av olika program. Plockade lite hallon för att äta + vinbär snart är ju bärsäsongen över så det är nog bäst att passa på nu. Nu hörs vi ju inte på ett tag så ni får ha en bra vecka alla! Skriver om vad som hänt osv när jag kommer hem, kärlek till er alla :)

FRIDAY AND WEEKEND

Sophia - Likes
hahaha...
Har haft en riktigt bra dag idag, har varit och hälsat på några vänner i stan. Vi åt lunch där och efterätt, mycket trevligt var det. Vi stannade på donken och åt innan vi skulle handla mat på coop forum. Tror jag ska kika på tb (true blood), eller jag vet inte riktigt. Imorgon ska jag nog bara vara hemma och chilla med the family eftersom jag åker bort på söndag på konfaläger, som är i ca en vecka... kommer hem på lördag. Sen är det bara 2 dagar kvar tills skolhelvetet (ursäkta ordet men det suger)  börjar om, och jag ska alldeles strax byta blogg. Får se när Ottilia blir klar med min, bloggar kvar här tills hon är klar! Jo en liten sak till, när jag byter blogg kommer jag inte vara lika aktiv, som jag varit förut. Med detta menar jag inte att jag ska sluta uppgradera bloggen, utan att jag kommer skriva mindre. Hoppas ni vill fortsätta följa mig ändå, skulle vara super kul. Hoppas ni har överseende med detta. Men om ni inte vill följa mig via bloggen, så går det lika bra på instagram maudannikkivictoria heter jag där. Har varit inne och kollat schemat på schoolsoft, det känns lovande kan jag säga. Om det nu stämmer det som står, så kunde det inte ha blivit bättre. Aja, vi får väl se sen när skolan börjar...ska gå ner nu. Hoppas ni får en bra helg! :) 

HELLO GUYZZZ

 
Shopping | via Facebook
Då har jag bränt över 1000 cash på två dagar, rätt mycket om du frågar mig. Men vad gör man inte när det dyker upp något snyggt plagg som man så gärnaaaa vill ha, jo man köper det eller tjatar sig till det. Känner ni igen er? Trodde väl det... köpte hur som helst sminkborttagingsmedel,jeans och ett fräsch linne på h&m. Kanske visar er allt imorgon, skulle ni vilja det? Träningen ikväll gick super, har inte så ont längre. Fortsätter med mina rehab övningar dag ut och dag in när jag hinner. Åker och hälsar på några kompisar över dagen imorgon, tror vi ska handla mat innan vi åker hem. Skriver väl när jag kommer hem, puss och godnatt med er! :D

ÅTTONDE AUGUSTI

Roligt att ni har läst medans jag har varit borta ett tag. Åkte iväg till Skellefteå med pappa i tisdags, vi for och såg Skellefteå AIKS första isträning tillsammans med Linnea och hennes pappa. En fullsatt hall första isträningen, det värmer att se! Det var långa köer till autograferna, så vi sket i det. Men tror ni inte jag fick syn på Bud, jajamensan så jag och Linnea sprang till båset och fick oss en autograf var,gladastivärlden.nu. Vi badade på kvällen, sov över hos Linnea tills på onsdagen.Vi gick på stan på dagen och jag köpte en massa kläder på rean,hårolja och en ny klocka som var super billig. Tänk vilka fynd man kan göra ibland...vi hade verkligen sjukt roligt, detta måste göras om minst 1 gång till. Vi gick på bio på kvällen, vi såg " Grown Ups 2" den var väldigt rolig med mycket humor. Tycker ni ska gå och se den! Åkte hem med bussen 21.30 bussen, var hemma ganska sent. Trött och ont i fötterna hade man när man kom innanför dörren. Idag så ska jag åka till stan (igen!) fast denna gång med mormor & kusinerna. Måste ha mig ett par dr. denim jeans, fanns inte i skellefteå vilket var synd. Ska träna ikväll, får se hur det går. Ha det bäst! :)

 

 


ÄLSKAR DENNA TJEJS RÖST!


KIKA VETTJA!


SOM DU ÄLSKADE MIG, MEN GAV UPP

 

Några bilder ifrån dom senaste dagarna. Mina Victoria Secret Body Mists har äntligen kommit!
Jag tänkte att jag skulle hinna med ett inlägg, nu såhär på kvällskvisten. Det blir bättre och bättre i foten för varje dag som går, jag försöker hinna med att göra mina rehab övningar när jag får tid. Igår for jag till mormor & morfars stuga och sov där tillsammans med mina kusiner,mormor och hennes syrra. Vi hade riktigt trevligt + att vi gick på en födelsedagsfest kan man säga, en kompis fyllde år. Vi böjds på en massa gott, jag och Emelie badade i havet. Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara, riktigt skönt var det! Åkte hem vid 3 tiden idag, tog en cykeltur med Mamma och Pappa ikväll runt bobacken och gullmark. Imorgon blir det Pickersjön tillsammans med kusinerna, jag och Ellinor kommer nog ha en photoshoot igen. Det finns ett hopptorn där borta som jag måste hoppa ifrån. Måste krypa isäng nu, godnatt :)
 

RSS 2.0