Om du aldrig gör ditt bästa kan du aldrig bli besviken när du förlorar.

Gokväll på er alla nattugglor! Kände för att göra ett till litet sent inlägg...ikväll har jag sålt mina sista hjortron till en köpare. Och sen så har jag kikat lite på Andra Avenyn också,imorgon så väntar mer bärplockning! Men först sovmorgon... men vid kl.16.30 så ska jag åka in till några kompisar i umeå. Ska sova där i 2 nätter så vi får se hur det blir med bloggandet. Ni får ha en fortsatt grym vecka alla! Sov gott alla snyggingar...många kramar/Victoria.

MÅNDAG.

Hej gott folk!!! Dagen idag har varit ok,förutom vädret då! Jobbade på som vanligt fast jag slutade 14.00. Var tvungen att cykla hem i spöregn men med några bra växlar på cykeln så fixar sig allt (hehe). Nej men...när jag kom hem så satte jag mig och kolla på ett till avsnitt av Andra Avenyn.Ikväll händer väl inte så mycket men imorgon är jag ledig iallafall. Ni får ha en fortsatt superduperbra kväll! Många kramar/Victoria.

Cleansing Mousse.

Dagens tips är ett rengöringsmedel för smink från apoteket. När du ska gå och lägga dig så vill du ju såklart ha bort makeupen! Och då tycker jag du ska använda dom här två flaskorna... dom kostar inte så mycket heller,dom är sjukt värda att köpa tycker jag! Jag använder alltid någon av dom här två flakorna när jag ska ha bort min makeup. Jag stryker på moussen över hela ansiktet sen sköljer jag av med vatten. Man får lenare hy också för dom som har torr hud! Den sista bilden på den rosa flaskan är ganska suddig men jag hittade ingen annan. Så om ni undrar vad det står på flaskan,så står det "L300 Moisturizing Cleansing Mousse,Gentle facial cleanser for fresh & smooth skin" Jag rekomenderar dom här starkt gott folk!  Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! Många kramar/Victoria.

Tips!

Tänkte prova med att köra ett tidsinställt inlägg nu.Kommer behövas sen när jag åker bort ett tag...så jag passar på att lära mig nu. Jo till saken jag skulle skriva om...har funderat över att börja tipsa er om en massa saker jag använder i min vardag t ex smink,accessoarer,produkter osv.Vi får se om jag pallar med men jag ska försöka!
 
Där uppe på bilden ser ni flourtabletter, som jag använder efter jag borstat mina tänder på morgonen och kvällen. Alltså blir det 2 tabletter per dag, tabletterna ska göra så man får renare tänder,dom stärker även hål i tänderna,för er som har eller haft det. Och sen har jag märkt att dom blir faktiskt lite vitare också. Jag köpte i fluor men det finns också i jordgubb,hallon och blåbärssmak.Priset har jag ingen som helst aning om men jag tror inte dom är så hemskt dyra. Ni hittar dom på  ert närmaste Apotek! Det var en kompis som tipsade mig om det här,tack till dig! Vart kär i dom första gången jag köpte dom.Så nu är jag fast,jag skulle starkt rekomendera dom här tabletterna. Både för dig och dina tänder...Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa! Många kramar/Victoria.

Enjoy playing the game with yourself, I'm out.

 
623431361_large
Tumblr_m24a0edo4j1qjqdzho1_500_largeTumblr_lzpujha11s1rorun0o1_500_large_large
Har inte haft så mycket tid till att blogga men jag försöker bättra mig! Det är ju inte så långt kvar tills skolan börjar, vilket är pisss!!! Men det är bara att njuta av det sista...jag hoppas ni har haft en bra helg iallafall, det har jag haft. Igår så jobbade jag ju en stund men när jag kom hem så satte jag mig i solen ett tag, och åt mina goda nudlar...nomnom! Och målade tånaglarna i turkost.Men resten av kvällen tillbringade jag framför datorn. Med vettenmelon, jordgubbar och såg Andra Avenyn som jag nämnde tidigare.Riktigt mysigt var det...sen for jag ut och sprang en runda. När jag kom hem så duschade jag ganska snabbt och satte mig i soffan och titta på lite tv, och solcknade ganska snabbt.Idag så har jag plockat hjortron med morfar 4kg vart det, men dom ska säljas sen.Jag har även varit hos gammelmormor en stund,har däremot inga planer för ikväll...men det bli tacos till middag så det lär bli gott! Ni får ha en fortsatt bra Söndag...Många kramar/Victoria.
 

Livet.

Sve_large
Kom just hem från jobbet, köpte med mig dom sista paketen hem med jordgubbar.Vi sålde slut på allt idag vilket känns underbart! Men jag tror folk köper mycket jordgubbar när det är som varmast. Har faktiskt hunnit legat ute i solen ett bra tag...bara njuter! Ikväll har jag nog tänkt att sitta på balkongen och sola lite till. Sen ska jag nog ut och springa om jag hinner...men annars blir det att sitta inne och se några avsnitt på "True blood" och "Andra Avenyn" Ni får ha en fortsatt trevlig helg! Många kramar/Victoria.

Andra Avenyn.

Emelie (min kusin) kom förbi mormor en stund ikväll,vilket var väldigt uppskattat! Vi har suttit och snackat av oss lite.Sen har Emelie faktiskt visat mig en hemsida som man kan kolla serier,filmer osv på.Så nästan hela kvällen har gått åt att se dom 3 första avsnitten av min saknade,älskade och käraste "Andra Avenyn" känner mig typ lycklig att jag har hittat hemsidan som man kan se alla avsnitten på. Emelie åkte hem ganska nyss så nu har jag nog tänkt att gå och lägga mig,för imorgon ska jag upp och jobba igen! Fast det blir en lite kortare dag som jag har framför mig. Goodnigtminafina! /Victoria.

FREDAG.

Idag har jag i vanlig ording jobbat 10-17,känner mig ganska slut nu.Ikväll ska jag nog åka och sälja dom sista hjortronen till en köpare. Men först ska jag slänga i mig lite mat och gå ut med Sonny. Har faktiskt börjat längta lite tills fotbollen drar igång igen (även fast jag då har hållt igång med att träna hemma) men det är inte länge kvar nu tills jag får springa ut på plan och lira boll. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Många kramar/Victoria.

Fashion!

Dagarna går fort! Idag så har jag plockat hjortron igen 4,5kg blev det. Inte dåligt?! Ikväll blir det att ränsa allt, och sedan åka och leverera några hinkar till en köpare som har köpt.Känner mig ganska nöjd ändå! Imorgon jobbar jag på trädgår'n 10-17.00 full arbetsdag blir det. Pengarana ramlar bara in typ? Haha...nej men det känns bra! Jobbar man inte så har man alltid någonting annat för sig känns det som.Men det är skönt när man har någonting att göra...och inte bara sitter hemma och rullar tummarna för sig själv. Ellinor kom faktiskt förbi en sväng till mormor idag så vi passade på att leka med lite smink,hår och kläder. Vi fotade faktiskt också det blev väldigt lyckat måste jag säga,ni får ett smakprov här uppe! Nu ska jag gå och fortsätta ränsa bär. All kärlek till er/Victoria.

Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv människa att en blind såg en lam människa gå på vatten.

Hejallaunderbartfinamänniskorpåhelajorden! Edwin väckte mig vid halv 11 tiden imorse, sen vart det fart på mig ska ni veta! Sminkade mig fort som attan (blir aldrig bra när man är stressad haha!) Efter det fixade jag mig lite frukost och gjorde mina sista sysslor.För att sedan cykla i världens hastighet till mormor & morfar, sen åkte vi till ett hjortron ställe och plocka hjortron i ca 1h och 30min. Fatta hur mycket hjortron vi plockade på dom timmarna alltså! Och inte bara det jag och morfar åkte ut igen och plockade mer för ett tag sen. Så nästan hela dagen har gått åt att bara plocka underbara hjortron. Men inte ska jag ha kvar dom tror ni! Har redan sålt ganska mycket till 2st köpare, här tjänas det pengar,hihi känner mig nästan rik ;) Har duschat, och nu tänker gå ner och äta lite! Ha en fortsatt bra dag! Många kramar/Victoria.

Det är han jag vill kalla min, det är han jag längtar efter, det är han jag alltid kommer älska, det är han som betyder allt och det är han som gör mig lycklig.

482035_337983679618992_1337996879_n_large
418308_451682128185598_1039045278_n_large
Kom just hem från mormor,har varit där tills ikväll. Nu har jag och mamma tänkt att ta en löprunda runt Dalkarlså som igår.Jag vet att vi är galen! Men det är faktiskt mysigare att springa sent på kvällen än på dagen. Tänkte köra lite intervall osv. Sen när jag kommer hem blir det att slänga sig in i duschen, fixa lite fika och sätta sig och se på "Skenet bedrar"  Ni får ha en fortsatt bra kväll allihopa! Mångaaa kramar/Victoria.
 

Amelie knitted sweater.

Hur snygg är inte den här fräscha tröjan från Gina? kostar dessutom bara 149kr, Måste ha den nuuuuu!!!

GRATTIS PÅ 22-ÅRSDAGEN!

Grattis Marcelo på 22-årsdagen! Hoppas du får en underbar dag tillsammans med Annica,släkt och vänner<3 Måååångaaaa kramar/Victoria.

Tt's time. time to figure out who i am, who i want to be and where i want to go.

Tumblr_m7nyw13su71qgk4fjo1_250_large
Cyklade till Elsa en stund idag,vi badade i henns pool,solade,spelade sims, och låg och snacka en stund i gräset. Kul var det! Nu är jag iallafall hos mormor och har legat ute i solen en stund.Har inga större planer för kvällen men någonting ska jag väl hitta på har jag tänkt. Ni får ha en fortsatt bra dag.Pussar/Victoria.

What's done is done, don't regret it, make it better.

Gokväll på er! Tänkte bara visa er vad som kom med posten när jag kom hem idag, som ni kanske också redan har sett! Annica och Marcelos autografer var det iallafall... som jag har längtat efter super mycket, Tack älskar er! Blev iallafall superduperglad. Videon där uppe var en present som Annica fick när hon fyllde 22år i Lördags av en massa "Fans" till henne osv... en jätte fin video var det. Blir typ tårögd bara jag tittar på den! Hon är så himla fin alltså. Men ni får ha en fortsatt bra kväll.Pussar/Victoria

Där jag hänger min hatt.

Cyklade hem från Iza för ett tag sen, så nu är jag hemma!  Vi har haft det as kul tillsammans, det måste göras om. Ikväll har jag tänkt att ta en löprunda till mormor men annars har jag inga större planer, ni får ha en fortsatt trevlig dag.Pussar/Victoria.

Vissa kan man räkna med,vissa inte.

Tjenare!  Kvällen igår börjades med en fisketur vid havet på några klippor, med Iza och hennes hund Leija.Mysigt var det Hahaha...mycket garv blev det. Vi fick däremot ingen fisk men vi hittade kanatreller på vägen hem.När vi kom tillbaka satte vi på en film och käka lite popcorn! Sen låg vi och snacka en stund, och somna tillslut...idag vaknade vi vid 10.00 och snart så ska vi knalla iväg till en glasskiosk.Och köpa oss en glass och sätta oss på en parkbänk vid något ställe och bara snacka lite. Ni får ha en fortsatt trevlig dag! Pussar/Victoria

Bildbomb från båtturen.

En vacker dag på sjön med familjen! Inte helt fel?
 
 

A true friend can see the hurt in your eyes when everyone else is fooled by your smile.

Om en stund så ska jag och familjen ut på en båtur.Riktigt kul faktiskt!Och när jag kommer hem ska jag fixa lite grejer, kanske till och med hinner ut på en lite löprunda. Sen blir det bara att äta,för efter det åker jag till Iza och sover över tills imorgon,kommer bli sjukt kul! Ni får ha en fortsatt trevlig dag. Pussar/Victoria.

LÖRDAG.

Tumblr_m7bwvylpu21rn4hkjo1_500_large
Jobbade från 12-15.00 idag,vilket jag är glad över.Man hinner mer när man kommer hem också.Ikväll blir det grillat...nomnom! Och sen måste jag fixa lite små grejer som ska göras.Det kanske till och med finns någon bra film på tv ikväll vem vet? Ni får iallafall ha en fortsatt trevlig kväll.Pussar/Victoria.

GRATTIS ANNICA!!!

Grattis till världens vackraste,underbaraste och sötaste Annica på 22-årsdagen♥!!! Hoppas du får en underbar födelsedag med en massa mys,tårta,paket,släk och vänner♥ Det är du värd! Älskar dig mångaaa kramar/Victoria.

Alina Devecerski.

 
Denna låt har gått runt några varv i mitt huvud nu! Men jag älskar den,favoritlåten just nu!
 
 

Du är problemet men också lösningen!

Slutade ganska sent idag! Så jag cyklade hem till mormor.Har hunnit gått ut med Sonny,slängt i mig lite käk och snart så ska jag cykla ner till Ica och köpa mig en smarrig b&j! Sen får vi se vad världen bjuder på,ni får iallafall ha en fortsatt trevlig dag.Pussar/Victoria.

FREDAG.

Jag säger bara ni MÅSTE gå in på deras bloggar NU!
http://marcelo.spotlife.se/ http://annicas.spotlife.se/
Brevet som jag skickade har kommit fram! Och dom har dessutom gjort ett inlägg om det. Så kolla gärna,skitt vad glad jag är nu! Ska äta frukost snart,men sen bär det av till jobbet med ett "big" leende på läpparna. Ni får ha en bra dag. Pussar/Victoria.
 

I feel so lost but what can I do?

Har just kommit hem från en löptur till mormor.Ska duscha nu,och sen ska jag göra mig en tekopp och sätta mig tillsammans med mamma och se "skenet bedrar" en jätte rolig hurmorserie! Som jag faktiskt börjat se under dom senaste dagarna. Den rekomenderas starkt att titta på! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll.Pussar/Victoria.

You can't expect us to be old and wise if you never been young and crazy.

Gick bra på jobbet,fast jag var trött som ett as när jag slutade.Fast med mat i magen är jag på g igen! Ska ut och springa ikväll om det inte spöregnar (som nu) annars så blir det väl att sitta inne bänkad framför någon film eller hitta på något.Min mormor fyller faktiskt hela 70år idag! Så ett stort Grattis till världens bästa mormor♥ Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Pussar/Victoria.

Whatever you do, always give 100 %.

Jag och Iza har haft det super roligt idag,särskilt på slutet då vi faktiskt badade fast det var ganska kallt i vattnet.Vi har också cyklat ganska mycket, så vi bestämde oss för att inte springa ändå. Men jag har nog ändå tänkt att ta mig ut på en löptur ikväll! Vi såg faktiskt en orm när vi skulle cykla hem från Djäknebodasjön, HELT SJUKT! Jag blev faktiskt lite rädd där ett tag men vi fotade den sen åkte vi. Imorgon ska jag faktiskt jobba,men jag börjar lite senare. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Pussar/Victoria.

Du skrattar åt mig för att jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för du är precis som alla andra.

Har nyss vaknat och ätit (nyttig och god) frukost.Om ett tag ska jag börja dra mig mot Iza med cykeln för att vara med henne idag,alltid lika grymt roligt har vi! Våra planer är väl att ta oss någonstans och bada (om det då inte börjar att regna) annars hade vi tänkt att springa en löprunda tillsammans.På tal om löprunda igår sprang jag 2,2 km runt Dalkarlså. Gjorde 10-12 intervall allt vad jag orkade , sen höga knän ungefär 10 gånger och sist men inte minst upphopp och sittups i 20 min.Man känner sig ganska packad och vältränad när man stiger upp på morgonen! Nu ska jag gå ner och packa det sista innan jag far. Ha en bra dag! Pussar/Victoria.
                    
 

Don't go with the flow.

Tumblr_m6rr1iu3b11r5kbkfo1_500_large
Har hunnit hem från en bio-dag med Eija och Evelin vi såg "Cockpit", tack för en trevlig dag tjejer! Den rekomenderas som bara den. Sen har jag hunnit att slänga i mig (väldigt lite) mat.Vi åt ju godis och en massa annat onyttigt! Men jag lovar inte sitter jag hemma och degar...ska ut på en springtur sen ikväll. Jo glömde säga att igår sprang jag en löprunda på 4,3 km i skogen, gjorde 5-6 gånger intervall allt vad jag kunde och sen armhävningar,upphopp och sittups i ca 5min. Hade tänkt att göra samma sak ikväll. Riktigt bra träning är det, testar det jag lovar man är helt slut efteråt! Nej nu ska jag ut och sola ett tag, All kärlek till er/Victoria.

Bud Holloway. Arkivbild: Ola Westerberg
Bud Holloway. Arkivbild: Ola Westerberg

Inget NHL för Bud och Pierre

Inga NHL-kontrakt påskrivna i helgen.
 

                                   

De var två av Skellefteå AIK:s mest tongivande spelare den gångna säsongen. Nu ser Bud Holloway och Pierre-Edouard Bellemare ut att blir kvar i Skellefteå AIK.

Såväl Bud Holloway som Pierre-Edouard Bellemare har kontrakt med Skellefteå AIK som sträcker sig över den kommande säsongen. De har också NHL-klausuler i dessa kontrakt.

Men i och med att söndagen den 15 juli passerade utan att någon av spelarna skrev på ett kontrakt med någon NHL-klubb, ser det nu ut som att de båda blir kvar i elitserien och Skellefteå även den kommande säsongen.

Ett välkommet besked för klubben, som annars riskerade att tappa två av sina bästa poängmakare (49 respektive 36 poäng i grundserien för Holloway och Bellemare).

Norran-sporten sökte Skellefteå AIK:s sportchef Lasse Johansson under måndagen för att få en kommentar utan att lyckas.

 

Ska man gå och vara världens lyckligaste tjej igen då?!♥ Vi lär ta hem guldet i år ser det ut som, och med världens bästa hockeyspelare också.Tagga årets säsong då!!! Längtar ihjäl mig♥

 

Att du accepterar mig för den jag är,betyder att du står för att jag finns.

Tumblr_lqyk0x3a6z1qb5esko1_500_large
Har nyss tagit ut en kladdkaka från ugnen, som jag och Eija har bakat! nomnomnom...det blev ovanligt bra enligt jag och hon måste jag säga! Duktiga små flickor sen har vi badat i Djäknebodasjön,det var ganska bra väder när vi kom dit men sen började det regna. Typiskt men så blir det ibland, sen en annan grej jag och Eija skulle kasta ut 2 st badringar som vi hade med oss, och man kan säga att dom hann flyta iväg ganska långt inann vi hann hoppa i! Hahahaha vi höll på garva ihjäl oss, plus att ingen av oss ville hämta dom. Men som tur var så flöt den ena ringen i land, men den andra blev kvar i vassen en bra stund innan  vi vågade hämta den bland alla gäddor och fiskar.På ett litet annorlunda sätt tog vi oss ut i havet tillslut och hämtade den,sen som "grädde på moset" kom en engelsman och frågade om det var kallt just medans vi höll på att hämta den...ännu mera garv! Vi svarade honom med: Yes...it is verry cold!!! Hahaha..aja så blir det ibland när man har kul. Hoppas eran dag har varit bra,nu ska vi gå ner och käka kladdkakan innan Eija åker hem.All kärlek till er/Victoria.
 

I would hold you in my arms, I would take the pain away.

                                            Snygg Miley!♥
 
Kom just in genom dörren från en löptur, härligt var det! Känner att jag måste börja komma igång med träningen igen.Nu när det varken är fotboll eller tennis! Ska hoppa in i duschen alldeles snart, och se sen om jag hittar något sevärt på tv att se. Men före det så ska jag ta mig något att äta. All kärlek till er/Victoria

Snart på posten...

Hej! Min dag har spenderats mest framför internät ,jag vet vad ni tänker! Varför var hon inte ute i det fina vädret? Det var jag och jag solade faktiskt också en stund. Ritkigt skönt var det.Men sen gick jag in för att hjälpa mamma med några grejer. Sen har jag ju suttit och skrivit ALLA sjukt jobbiga svar på frågorna jag skulle hinna lägga upp. Och nu så har jag just skrivit klart brevet till Annica & Marcelo, visst blev det bra? Jag blev iallafall sjukt nöjd med det! Nästa...posten men det tar jag ikväll när jag och mamma ska ut och springa,  Ha en fortsatt bra kväll! All kärlek till er/Victoria

SVAR PÅ ALLA FRÅGOR.

Ni kanske undrar varför jag skriver alla svaren här, och inte lägger ut videon istället som jag hade lovat?!...Det beror på att jag inte orkar bråka med min mobil längre, spelade in alla frågor för ett tag sen och efter det så skulle jag ladda upp klippet, men inte vill den det! Så jag var tvungen att ge upp till slut...men ni för nöja er med att jag skriver dom här till dess.
 
Postat av: anonym   

vill du ändra något på ditt utseende?

Svar från Victoria♥: Jag själv tycker inte man ska tänka så, var den du är och stå för det! Gör inte som andra tycker utan "Gå dit ditt hjärta leder dig". Så jag säger nej, det vill jag inte! :)

 

Postat av: Anonyym   

gillar du din sångröst eller vill du att den ska låta på något annat sätt??

Svar från Victoria♥: Ja, jag är nog ganska nöjd med min sångröst! :)

 

Postat av: Anonym   

Hur har du gjort din header? :)

Svar från Victoria♥: Jag har tyvärr inte gjort min header, utan det har världens bästa Ottilia gjort! Här har ni hennes sida- http://ottiliahl.blogg.se/

 

Postat av: Anonym   

Hur lägger man ut musik/videor på sin blogg? :)

Svar från Victoria♥: Min musik tar jag från Youtube för det mesta, och på youtube klickar jag under videon "bädda in" och kryssar i rutorna under & kopierar länken, klistrar in den på inlägget i htlm-koder och sedan spara/uppdatera. Videor det spelar jag själv in på mobilen via ett program som heter http://www.videofy.me/, bli medlem där! Det är en jätte bra sida :)

 

Postat av: Emilia   

bästavän?:) favortiartist?:) något du gillar med dig själv?:) vars köper du dina kläder?:) bästa minnet 2011?:) några sommarplaner?:) vad vill du bli när du blir stor?;)

Svar från Victoria♥: Har många bästavänner! Gå inte exakt säga vem som är min allra "bästavän"  men dom jag umgås mest med är väl Emelie,Adelina,Eija,Iza och Matilda. Det är dom som står mig närmast just nu iallafall! Hahaha något jag gillar med mig själv? hm...jag säger vad jag tycker,jag gillar min sångröst,jag är snabb,jag är beroende av kläder,jag älskar djur och jag är lite finsk (hehe) kommer inte på något annat! Jag köper mina kläder på väldigt olika affärer men mest på Gina & H&M. Bästa minnet 2011 är nog när jag var i skärså och badade i havet, det var riktigt nice! :D Mina sommarplaner just nu är nog att jag åker upp om 2 veckor till Sundsvall, och ska bo på hotell och baaada! :) När jag var liten ville jag bli Polis, och nu är det väl inget speciellt jag vill bli! Men kanske jobba i affär nått :)

 

 

Postat av: ellen   

någon/några du ser upp till?  bästa låten? bästa bloggen?:)<3

Svar från Victoria♥:Dom som bryr sig om en, och inte sviker! Och inte är så självisk,lyssnar på en och inte pratar i mun på folk. Bästa låten är nog "Flytta på dig" Och bästa bloggen   http://annicas.spotlife.se/ & http://marcelo.spotlife.se/ ♥

 

Postat av: Anonym    

Hur gör du sånna där bilder?

 

Svar från Victoria♥: Jag är medlem på en sida som heter http://gifyo.com/, den skulle starkt rekomenderas! :)

 

Postat av: Anonym:)   

Bästa hockeyspelare? Singel? Hur många gånger har du färgar/tonat håret? Det bästa som hänt denna sommar? Och dina favorit skor? :)

Svar från Victoria♥: Utan tvekan...Bud Holloway!!! Världens snyggaste enligt mig♥. Ja jag är tyvärr singel! Jag har tonat håret undefär 4-5 gånger :) Det bästa som hänt denna sommar är nog...att äntligen värmen kom till slut! :D Mina favorit skor är nog mina Converse, eftersom jag använder dom varge dag! :)

 

Postat av: Anonym.   

Någon dåld talang? bästa stad? favorit djur? vad är det bästa med blogg.se tycker du? Och om du var tvungen att välja mellan utekväll eller hemmakväll vad väljer du då?

Svar från Victoria♥:Jag kan typ prata med en konstig röst, jag skojar inte! Bästa stad  för mig är mitt älskade SKELLEFTEÅ!!♥ Favorit djur är nog katt och hund :) Kan beskriva blogg.se med 3 ord: Enkelt,smidigt och smart! Om jag var tvungen att välja mellan utekväll eller hemma kväll, så skulle jag nog ta utekväll!

 

Postat av: Anonym   

Vilken blogg är den bästa som du har läst?

Svar från Victoria♥: Har sakt det,har också länkat dom så titta gärna!

 

Postat av: Anonym   

Hur många år var du när du fick ditt första syskon? hur började du gilla hockey så mycket som du gör nu? och vilket är ditt favorit smycke just nu? :D

Svar från Victoria♥: När jag fick min lillebror var jag 5 år, skulle fylla 6. Har bara ett syskon! :) Jag började gilla hockey så mycket för att pappa gjorde det,ni vet det finns i blodet...haha bara skoja! ;) Mitt favorit smycke just nu är mitt ugglehalsband från ett loppis för 30kr, det kostar igentligen 99kr på gina. Grymt snyggt är det!

 

Postat av: Anonym   

Gillar du någon nu?  Favoritfärg?  favroitblogg?

Svar från Victoria♥: Ingen jag deräkt är kär i, men visst finns vissa man gillar mer eller mindre! :) Favoritfärg är nog svart och vit. Favorit blogg har jag redan sakt ;)

 

Postat av: Anonym   

Bästa stället du varit på? :)

Svar från Victoria♥:Stockholm och Bulgarien!

 

 

Postat av: Kelly   

vars har du köpt dina örhengen på bilden där uppe? :)

 

Svar från Victoria♥: H&M är dom ifrån! :)

 

 

Postat av: Anonym   

Vilken sida tar du dina weheartit bilder?

 

Svar från Victoria♥: Dom tar jag bara från sida- http://weheartit.com/ sen så sparar jag bilden på datorn och laddar upp den på bloggen enkelt! :)

 

 

Postat av: Tyra   

Vars bor du? har du några djur? och vad håller du på med för sporter? kramar/ En tjejer vid namn Tyra som läser din blogg ofta.

Svar från Victoria♥: Jag brukar säga att jag bor på landet i skogen, 4 mil norr om umeå i västerbotten! I en liten by som heter Dalkarlså. Går inte få mer enkelt fröklarat! ;) Jag har en kanin som heter Sobben och är 8år och jag spelar Fotboll och Tennis :)

 

 

Postat av: :)Sandra   

När fyller du år?;)

Svar från Victoria♥: Den 9 Januari :)

 

 

Postat av: Anonym   

är du hel svensk? hur många gånger har du varit utomlands? dina favorit tvprogram & film? något galet du har gjort någon gång? vem hoppades du skulle vinna "Big Brother" 2012? Och slutligen hur många hål har du i örat?

Svar från Victoria♥: Nej jag är 25% finsk, om det nu räknas! Min farmor var från finland :) Jga har varit utomlands 5-6 gånger, sist var det i 2:an rätt länge sedan. Mitt favorit program är True Blood och min favorit film är The Dark.Jag har gjort mycket galet i mitt liv,men inget jag kommer på som är mer galet är något annat jag gjort! Jag hoppades att min kära Annica och hennes sambo Marcelo skulle ha vunnit Big Brother 2012! Men Hanna var en värdig vinnare tycker jag. Jag har 5 hål i örat var av 3 används :)

 

Postat av: Anonym.   

Lever din mormor,morfar,farmor och farfar?

Svar från Victoria♥:  Min mormor och morfar lever, men min farmor dog när jag var 8år och farfar hann jag aldrig träffa :(

 

Postat av: -   

Om du fick vara någon för en dag, vem skulle du vara då?:)

Svar från Victoria♥:  Svårt att säga! Jag vet inte riktigt?

 

Postat av: <3   

Vilka typer av personer har du svårt för? har du någon gång varit på ett nöjesfält t ex Gröna Lund och Lisseberg?

Svar från Victoria♥: Sånna personer som inte min kemi passar ihop med! Jag har varit på både Gröna Lund en gång, haha jag höll på kissa på mig när vi åkte fitt fall! men kul vart det.Och sen har jag varit på Lisseberg en gång när jag var riktigt liten :)

 

 

Postat av: Felicia Höglund   

Något drömland du skulle vilja åka till?

Svar från Victoria♥: NY eller LA! :D (Los Angeles eller New York)

 

 

Postat av: Sandra:)   

Säg dom två bästa Accessoarer du har! :D

Svar från Victoria♥:Just nu så är det mina nya shorts! (dom finns på bild på bloggen) och sen så är det nog mitt ugglehalsband :)

 

 

Postat av: Klara   

Favorit dataspel? vad har du för mobil?

Svar från Victoria♥: Spelar inte dataspel längre igentligen, men The Sims 3 och 2 brukar vara kul ibland när man har tid, Jag har en Sony Ericsson Xperia Neo V.

 

 

Postat av: )   

Favorit dryck när det gäller läsk? någonting vi inte visste om dig? hur länge har du spelat fotboll? och vilken färg är det på ditt hus?

Svar från Victoria♥:Det är nog sprite! Jag gillar surströmming... nomnomnom! Jag har spelat fotboll i 3-5år och mitt hus är gult och vitt.

 

 

Postat av: matilda   

favoritfilm?:) hur är jag som vän?:)  favoritdjur? har du varit utomlands ,isf vilket/vilka länder?:)

Svar från Victoria♥: Har redan sakt det! :) Du är den,snyggaste,snällaste,underbaraste och roligaste männsikan som finns♥ Jag har också svarat på vars jag har varit utomlands! :)

 

 

Postat av: Rebecka.   

Favorit glass?:]

Svar från Victoria♥: Twister!!! ...nomnom :)

 


Postat av: Anonym   

Favorit djur?

Svar från Victoria♥: Har redan svart på det! :)

 

 


Postat av: Anonym   

Favorit sport?

Svar från Victoria♥: Har också redan svarat på det! :)

 

 

Postat av: Anonym   

Någonting du ser framemot just nu?:)

Svar från Victoria♥: Att vi åker till Sundsvall om 2 veckor! :)

 

 

Postat av: Anonym...   

Jag undrar när du började blogga för första gången? och vilken sida du hade då? skulle vara kul att veta...:)

Svar från Victoria♥: När jag gick i 3:an tror jag! Jag hade världens sämsta blogg då, och det var också på världens sämsta sida Bloggplatsen.se ;)

 

 

          Det var alla frågor! Och det var många Anonyma, skriv gärna namn nästa gång blir ju nyfiken!

                                                             TACK FÖR FRÅGORNA!

                                                      ALL KÄRLEK TILL ER/VICTORIA♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frågestunden är avslutad!

Nu är det dags för mig att börja svara på era frågor! Det kommer upp en video inom kort...med alla era frågor som ni har ställt mig. Så håll ut...

Glöm inte...

Att skriva era sista frågor i frågestunden till imorgon! Stänger frågestunden vid kl 13.00, så skynda er! Kommer svara på alla i ett videoinlägg, kul va?! Skyna... skynda!!!

LÖRDAG

Har nyss hunnit hem från ett kalas,jätte trevligt var det! Har varit på älgfarmen i bjurholm idag,det var verkligen hur kul som helst.Skulle absolut kunna tänka mig att göra om det igen,söta älgar var det! Har fler bilder...men orkar inte lägga ut alla nu.Skrev ju i ett inlägg för ett tag sen, att jag hade skickat ett mail till "Annica" från Big Brother...ni minns väl?! Och hon har svarat!!! Tror ni inte jag blev hur glad som helst...har fått hennes adress nu,så om ett tag så får jag mina efterlängtade autografer ska skriva ett brev imorgon i världens största kuvert har jag bestämt! Guuud vilken lyckliiig tjej jag blev helt plötsligt, nej nu måste jag gå och göra något socialt...Vi hörs imorgon, All kärlek till er/Victoria.

I'm going to change the world some day.

Godmorgon alla underbara där ute! Idag så kommer jag och familjen,kusinerna,mormor och morfar att åka till älgfarmen. Och titta på älgar och ha det trevligt, jag ser verkligen framemot det.Vi kommer säkert ha så kul så vi bara garvar ihjäl oss...haha bara skojar! Nej men...det kommer bli hur bra som helst.Tar med kameran så ni får se en pussbild på mig och en älg sen...hahah. Ni ska få bilder sen jag lovar, men ni får ha en bra dag.Pussar/Victoria

FREDAG

Fredagen den "13:e" börjar lida mot sitt slut, och jag är typ as trött. Mamma väckte mig ganska tidigt i morse för att vi skulle hinna till Vårldcentralen i Umeå. Och ta en spruta mot någon fästing! (tack och lov så gjorde den inte lika ont som sprutan vi tog på skolan) Sen fortsatte vi mot ett fik mitt på stan som däremot hette "Victoria's" ett mycket trevligt ställe, skulle rekomenderas! Då var klockan ganska mycket och vi skulle åka vidare till några kompisar som vi känner...så det blev en väldigt lyckad kväll, vi hade verkligen jätte trevligt! Hoppas ni får en fortsatt bra kväll.Pussar/Victoria

Be so happy that when others look at you they become happy to.

Äntligen är dom här,mina underbara shorts från Gina! Grymt nöjd blev jag iallafall♥ All kärlek till er/Victoria

SPIDER-MAN.

Tjenare! Har varit i stan nästan hela dagen, först såg vi på bio jag såg "Spider-man" med Pappa och Edwin såg "Ice Age 4" med Mamma som vi hade tänkt, vi var jätte nöjda efter åt båda filmerna skulle starkt rekomenderas! och sen så åt vi på McDonald's och jag fick med mig hem 2 super häftiga glas.Efter det blev det Coop Forum,vi handlade mat där och sen åkte vi hem. Just nu så bara öser det ner regn och jag tänker gå ner och se om det finns någo bra kanal att titta på. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.Pussar/Victoria
 
Ps. Glöm inte fortsätta fråga på i frågestunden!

Jag ser att du försöker,men jag vet inte vad du söker.

Godmorgon! Sov ganska länge idag, ibland kan jag känna att det är rätt jobbigt/konstigt att kliva upp från en jätte sjuk dröm som man nyss drömt...känner ni inte också det ibland? aja eftersom det inte blev någon bio igår så blir det idag istället! Jag,Mamma,Pappa & Edwin,jag tror Edwin hade tänkt att se "Ice Age 4" med Mamma och Pappa ska se "Spiderman" med mig är det tänkt.Som det ser ut nu, kommer iallafall bli sjukt roligt! Ni får ha en bra dag.Pussar/Victoria
 
Ps.Glöm inte fortsätta dundra på med frågor i frågestunden!

There are so many lessons that I just never cared to learn.

Har suttit och skrivt ett fan-brev till den här snyggingen! Hoppas hon svarar<3...ska sova hos mormor & morfar inatt och imorgon så blir det bio med familjen under dagen, nu ska jag gå ner och ta mig något att äta.Kom igen skriv fler frågor förlåt om jag tjatar på er, men sen på söndagen kl.13.00 så stänger jag frågestunden så passa på nu! Jag vill ha många frågor tills dess. Pussar/Victoria

Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.

 Satte på mig Onepiecen och myste ner mig i soffan, och unnade mig en b&j i detta trista väder det tycker jag att jag gjorde rätt i. Det är inte ofta man köper sig en sån underbart god och dyr glass.Kvällens planer lutar kanske åt att åka och se på bio med familjen, typ spiderman eller nåt...hade tänkt att påminna er igen om, att skriva  fler frågor i frågestunden vill ha många!!! Ha en fortsatt trevlig dag.Pussar/Victoria

I could sing of your love forever.

Tumblr_m4chv4famo1qhj50so1_500_large
                                                  Nawwww!!!
 
Hejpåer!  Dagens schema är inte alls något speciellt,är hos mormor nu hade kanske tänkt att gå en promenad med Sonny eller ta en löprunda. Vädret är ju inte det finaste men jag klagar inte! Pappa & Morfar kommer hämta våra nya möbler sen som vi har köpt till vardagsrummet, ska bli spännande att se hur dom ser ut dom är iallafall vita.Glöm inte att skriva fler frågor i frågestunden!!! Ha en bra dag.Pussar/Victoria

The face can speak a thousand emotions, but it can easily mask what the heart truly feels. don't be fooled, cause the happiest face may be masking the most hurting heart.

Eija gick nyss hem, vi har suttit och titta på allsång på skansen och ätit glass med chokladsås och strössel mums! Tack Eija för en mysig kväll, du är alltid lika underbar! Ser att ni har ställt några frågor, men jag vill ha fler!!! Passa på och fråga nu...kommer sen svara på alla nu på söndag! Nu ska jag gå ner och se om det finns något bra att titta på. All kärlek till er/Victoria

FRÅGESTUND!!!

Nu är det bara att bomba mig med era frågor!!!
(kom ihåg ni kan vara anonyma!)
FRÅGA...FRÅGA...FRÅGA PÅ! Lägger ut alla svaren på söndag i ett videoinlägg dessutom, så se till att skriva mycket frågor tills dess!!!
 

If your ship doesn't come in, swin out to it.

Hejallaunderbaramänniskor! Igår så spenderade jag ju min dag mest på stranden, med många av mina fina vänner såklart! Skönt som attan var det... sen kom jag,Eija och Evelin på att vi kanske kunde sova hos Evelin. Så vi gjorde det och först blev det filmmaraton med en massa godis och chips (inte blev man smalare för det...) Men sen bestämde vi oss för att åka och bada en gång till så vi drog till stranden igen, på kvällen sådär vid kl.10.30 (jag skojar inte!) så vi ringde Alexandra & Linnea och hörde om dom också ville hängde på. Och inte tacka dom nej inte! Nattbrudarna från bygde kallar vi oss...vi hade iaf as trevligt,sen när vi kom hem igen så satte vi på en film och kolla tills vi gick och la oss. Tack för en trevlig kväll tjejer! Nu så är jag hemma och snart ska jag gå över till Eija för att se "Allsång på Skansen" Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Pussar/Victoria

Love isn't complicated, people are.

Kom just hem från stranden... en mycket underbar dag med sol,bad och trevligt folk.Jag hinner nog bara slänga in det här inlägget innan jag sticker vidare till Evelin, men först ska jag möta upp Eija vid Dalkarlså skolan. Men ni får ha en bra kväll, kanske bloggar mer ikväll om jag hinner. All kärlek till er/Victoria

The happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything.

Då börjar den här dryga dagen lida mot sitt slut, har inte gjort så mycket idag! Har varit med borsan,bakat kladdkaka,suttit och degat framför datorn och målat tånaglarna. Hoppas på bättre väder imorgon så man kan åka ut och bada lite...men om inte vädret vill imorgon också, så kan det blir bio istället. Tänkte föresten kanske fixa en frågestund där ni kan fråga på vad ni vill, vad sägs om det?! Men bara om ni LOVAR att skriva några frågor också, annars blir det inget men jag tror att det kan bli riktigt bra! Men då får ni se till att fråga på, ska gå ner nu och sätta på en film.All kärlek till er/Victoria

I'll never let you fall.

Godmorgon alla, idag så tänkte jag åka och bada men vädret håller tydligen inte med ser jag...men jag tar det imorgon istället (om det då blir bättre vill säga...) men det blir istället att vara inne och lyssna på Klara & Johanna Söderberg som har skrivit och sjunger "Emmylou" ska bli spännande och höra vad dom ska prata om. Vi får se jag om jag startar någon film sen, ni får ha en bra dag.Pussar/Victoria

-+-

Hur snygga är inte dom här shortsen från gina? och hur snygg är inte vackraste Annica i dom? Har iallafall beställt hem dom, så dom lär nog ligga på posten om några dagar...bara att vänta längtar♥

Nothing can stop me.

Victoria bjuuuder!
 

A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words.

                                              (Älska sommar och calippo!) 
Då var man hemma igen, älska sånna dagar då man bara kan glida runt! Och verkligen känna att man inte behöver göra/tänka på något. Men nu ska jag inte sitta och drömma...dagen har varit super, först spelade vi på Gumboda Hed och det gick riktigt bra! Bra spelat tjejer,älskar verkligen låten "Emmylou" man blir aldrig less på den. Sen stannade vi bara några minuter, för sen fortsatte vi till Lufta (utomhusbadet i ånäset) det var verkligen as skönt där, och vi hade jätte roligt. Köpte mig en suuuper god calippo shots! Sen låg vi och snacka i solen medans vi åt glass och godis. Vi spelade också in en video på mig när jag sitter och sprayar en godis spray i munnen till "Emmylou" tänkte lägga upp den sen, så ni får se (hehe) Om ni vill klaga på att jag inte bloggar så ofta, så beror det på att det är fullt upp nu om man heter Victoria, men jag klagar inte! Det finns annat att göra också som är mycket roligare än att sitta inne vid en dator och dega...måste gå ner nu. All kärlek till er/Victoria 

Every summer has a story.

Har kommit hem ganska precis nyss,har jobbat från 9-16.00 idag och jag kan inte klaga! Guuud så himmla skönt väder det har varit, vilken värme alltså! Efter jobbet så cyklade jag hem duschade och fixade mig för att sedan dra vidare till staaan! Och där var det minst lika varmt som här hemma. Vi hann precis in till Rut.mfl. innan dom stängde jag skulle bara fixa några jenas, och sen så åkte vi och handlade mat på coop men jag hann smita in till H&M före också (hehe) jag köpte en grym topp på rea. I ♥ rea alltså! Imorgon så har "Something New" (jag,emelie,adelina och eija) spelning på Gumboda Hed, kommer bli sjukt kul! Är taggad som attan, men nu ska jag ta mig något att äta för sen gå och lägga mig. Godnatt/Victoria

When I'm down down down down down can you pick me up.

Sent inlägg igen! (standard) men det lär ni nog få leva med ett tag till...ja hur har dagen sett ut? Jag har ju jobbat från 10-17.00, grymt roligt och suverän personal. Man är ganska sliten när man kommer hem känner jag, men det är bara roligt! Det blir jobb imorgon också 9-16.00 ska till stan sen med familjen ,men kanske hinner bloggar innan vi får se. Känns som man typ knappt hinner med bloggen...aja jag försöker så gott jag kan, nu ska jag gå och lägga mig det lär bli en tuff dag imorgon. All kärlek till er/Victoria

Never let go if it's worth it.

Löprundan gick bara bra! Sprang ända från Dalkarlså till Bygdeå, sen cyklade jag hem. Riktigt stolt att jag orkade hela vägen. Imorgon väntas jobb vi får se hur länge det blir, men jag lär antagligen blogga när jag kommer hem. All kärlek till er/Victoria

Enjoy your life.

Dagen har gått ganska fort tycker jag...har inte hunnit gjort så mycket förutom målat,målat och målat igen. Så jag har både fått lite vit färg av målan och sen av solen.Efter jag hade måla klart så solade jag en stund, Andreas smsade idag också så det blir jobb imorgon från 10- och några timmar fram på dagen. Kom gärna och handla jordgubbar i massor! Dom är både billiga och goda,sen får ni ju träffa mig på köpet (hehe)! Nej nu ska ska jag ut i solen och sen blir det god pizza till middag. Och på det en löprunda efter ha en bra kväll Pussar/Victoria

Det finns många utvägar här i livet, och en del är smartare än andra.

Hejallabrunisar! Det har varit en riktigt skön dag idag måste jag säga...har varit på ett Loppis i Bygdeå och köpt ett grymt snyggt halsband för en billig peng, sen åkte vi en sväng till Sikeå på Andra Varvet och där köpte vi en hel del grejer också. Jag köpte en film bland annat som jag tänkte se nu. Som heter "The Dark"  har aldrig sett den någon gång , så hoppas den är bra! Resten av dagen har jag legat ute och fixat brännan hos mormor riktigt sköönt! Ska sova här också, hör och häpna...på vägen hem från Sikeå så åkte vi förbi Trädgårdslandet i Bygdeå, och mammas kusin jobbar ju där så han kom fram och fråga om jag var intresserad av att kanske sälja eventuellt jordgubbar, några dagar eller någon vecka sådär...och det är klart att man svarar ja!!! Men vi får se han ska först höra av sig igen nu ska jag gå och se filmen. Ni får ha en bra kväll Pussar/Victoria

Vissa personer är som moln,dagarna är bättre utan dom.

Förlåt för en mycket usel upptradering! Ska försöka bättra mig jo men det kommer bli bättre, repade ju med vårt band som nu har fått ett tillfälligt namn också! "Something New"  blev det och det får duga tills dess. Jag tycker det gick riktigt bra men det var ju ett tag sen man sjöng "Emmylou" så det kanske inte var bästa genrepet. Men på slutet var det bäst, sen har jag haft besök från igår till idag. Riktigt kul och Emelie var här igår en stund  också, snart så bär det av på lite ärenden i bygdeå och robban. Vackert väder är det också GILLAS STORT!♥
Pussar/Victoria

New from Umeå med mormor♥

Gina-Rea 75kr (kostar igentligen 199kr)
Toffsen-Rea Uro & Penn 30kr (kostar igentligen 65kr)
Halsbandet- Rea Uro & Penn 100kr (kostar igentligen 129kr)
 
Har köpt lite fler småsaker också som jag inte orkar lägga upp, så ni för nöja er med det här!
Pussar/Victoria
 
 

New from Skellefteå♥

 H&M-199kr
H&M-  Rea 75kr (kostar igentligen 129kr)
 

RSS 2.0